Petra (27): Po rozchodu jsme se naposledy pomilovali. Jsem těhotná, ale nový přítel to neví

Petra (27): Po rozchodu jsme se naposledy pomilovali. Jsem těhotná, ale nový přítel to neví

Petra se ocitla ve velice svízelné situaci. Našla si nového přítele, ale když si šla k bývalému pro zbytek věcí, zvrtlo se to a oni se pomilovali. Bohužel to má následky a nový přítel to ještě neví.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 04. 11. 2020 18:00

Strašně lituji toho, co jsem udělala, a mám teď veliký strach, jak celá situace dopadne. Měla jsem přítele Libora, se kterým jsem byla tři roky, ale poslední rok byl těžký a my se rozešli.

Musela jsem to ukončit

On se rozcházet nechtěl, jemu to prý vyhovovalo tak, jak to bylo. Ale já jsem už měla nervy z toho, že se nikam neposouváme, máme čím dál méně společných aktivit, až jsem to ukončila. Neskutečně se mi ulevilo a věděla jsem, že jsem udělala správnou věc. Už jsem s tím byla vyrovnaná, protože jsem na rozchod myslela dlouhou dobu, a dokonce jsem několikrát Libora varovala, aby něco dělal, jinak odejdu.

Potkala jsem novou lásku

On najednou dostal šok a po rozchodu psal, že mu chybím, ať se dáme zase dohromady. Já se ale nemínila vracet zpět, věnovala jsem se práci a tam jsem se více sblížila s kolegou, Angličanem Stevem.

Steve je o pět let starší, je rozumný a líbilo se mi, že spolu mluvíme jen anglicky, protože Libor uměl anglicky jen pozdravit a nechtěl se to ani naučit. To mě mrzelo, vzhledem k tomu, že mám mezi přáteli i cizince a chtěla jsem, aby chodil s námi. Když na to tak vzpomínám, on vlastně neměl žádné životní cíle. Jemu stačilo chodit do práce, dát si večer pivo, podívat se na film a jít spát. Každý den to samé. Se Stevem jsme spolu začali chodit a já se do něj zamilovala. Překvapilo mě, že mi pořád volá, zajímá se, co dělám, a vymýšlí společný program.

Obrovská chyba

Jenže za nějakou dobu mi napsal Libor, že se pustil do rekonstrukce bytu a našel nějaké moje věci. Dohodli jsme se, že si je přijdu vyzvednout. Když jsem k němu přišla, oněměla jsem. Nová postel, gauč, dokonce kobereček u postele a obrazy na zdi. Vůbec jsem nechápala, kde se to v něm vzalo, protože byl vždycky tak líný a odmítal tam cokoliv předělat.

Trochu jsme se zapovídali, načež Libor řekl: „Lehni si, zkus tu drahou matraci.“ A já jsem si lehla. On si lehl ke mně, a jak jsme tam tak leželi a koukali do stropu, najednou se to prostě stalo a pomilovali jsme se. Měla jsem strašné výčitky a dohodli jsme se, že to bylo prostě jen na rozloučenou. Jenže já později zjistila, že jsem těhotná a podle ultrazvuku to jasně vychází na den, kdy jsem byla u Libora. Se Stevem spolu sice spíme, ale je to čerstvé a on používá ochranu, takže je zcela jasné, kdo je otec. Je to pro mě teď nejtěžší období v životě a vůbec nevím, co budu dělat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články