Vlastimil (36): Svedl jsem zadanou ženu a teď jsme spolu. Mám ale strach, že mi udělá to samé

Vlastimil (36): Svedl jsem zadanou ženu a teď jsme spolu. Mám ale strach, že mi udělá to samé

Vlastimil potkal jednoho dne Evu a zamiloval se do ní. Věděl, že je zadaná, ale nemohl si pomoct a ona se tomu tolik nebránila. Nakonec skončili spolu, ale Vlastimila přepadl strach.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 10. 2020 16:30

Evu jsem poznal v práci. Vlastně jsme kolem sebe chodili už pár let, ale pořádně jsme se dali do řeči teprve nedávno na firemní akci. Okouzlila mě tím, jak je chytrá, vtipná, uměla si ze sebe udělat legraci, a to je to, co jsem hledal.

Byl jsem v tom až po uši

Jediný háček byl v tom, že měla partnera. Říkal jsem si, že to budu respektovat, ale když jsme se opět druhý den bavili, nemohl jsem si pomoct. Flirtovali jsme spolu každý den a já se vždycky ráno nemohl dočkat, až ji uvidím.

Když dorazila do práce se špatnou náladou, hned jsem se ji snažil rozveselit a ona přiznala, že se doma neustále hádají. To mi dodalo odvahu a začal jsem to na ni nenápadně zkoušet.

Chytil jsem šanci za pačesy

Lichotil jsem jí každý den a psali jsme si i po práci, nakonec jsem ji nabídl, že bychom se mohli jít projít a popovídat si. Eva se opět rozčilovala: "Já od něj snad uteču, to už jinak nejde!" hroutila se přede mnou. Tehdy jsme se poprvé políbili a já jí řekl, že jsem se do ní zamiloval a kdyby chtěla, může se nastěhovat ke mně a bude nám spolu dobře.

Eva řekla, že si to musí promyslet. Trvalo jí to pět dní, pak mi volala celá ubrečená, že si ráno vezme věci do auta a po práci zajede už rovnou ke mně.

Jsem rád, ale mám strach

Byl jsem nervózní, ale šťastný. Naše první noc byla neuvěřitelná. A další dny také. Prostě jsme se našli. Jenže zanedlouho jsme se trochu pohádali a já se přistihl, že mám strach, aby mi neudělala to samé, co bývalému partnerovi. Začal jsem ji proto ve všem ustupovat, ale někdy se to prostě nedalo a zase jsme se pohádali. Byly to maličkosti, ale začal jsem být paranoidní a po každé hádce sledoval, co dělá, jestli si zrovna nepíše s někým, kdo by jí také nabídl záchrannou vestu.

Dělám všechno proto, aby se u mě cítila dobře, ale kamarád mě varoval. „Udělala to jednou, udělá to podruhé. Nemůžeš jí ustupovat ze strachu, aby neodešla“ a má pravdu. Jen o ni nechci přijít, tak doufám, že nás podobný konec nečeká.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články