Klára (24): Přítel má podivný zvyk a mě to už odpuzuje. Kvůli němu k nám nikoho nezvu

Klára (24): Přítel má podivný zvyk a mě to už odpuzuje. Kvůli němu k nám nikoho nezvu

Klára se zamilovala do Karla a byla to láska na první pohled. Imponovalo jí, že je o devět let starší a nechová se jako nevyzrálý kluk. Přišla ale na to, že má podivnou libůstku, která ji velmi odpuzuje.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 10. 2020 11:00

Když jsem si jednou vyrazila ven se svou starší sestrou, přidal se k nám i její přítel Honza. Ten ale nepřišel sám, dorazil s ním Karel, kterého jsem do té doby neznala. Přišel mi sympatický, byla s ním sranda a docela jsme si rozuměli.

Moje první bydlení s mužem

Líbilo se mi, že je o devět let starší, protože už to měl v hlavě srovnané, a když mi vyznal lásku a chtěl, abych se nastěhovala do jeho bytu, nenapadlo mě ho odmítnout. Bylo to moje první bydlení s partnerem a já byla překvapená, jak nám to klape. Dokonce i máma měla radost, že mám pořádný vztah, i když jí ze začátku přišel ten věkový rozdíl příliš velký.

Podivná libůstka

Když jsem jednou přišla z práce, Karel se producíroval po bytě bez oblečení, a to úplně. Pobavilo mě to a samozřejmě to vedlo k tomu, že jsme spolu skončili v posteli. Jenže on to začal praktikovat každý den a po mně vyžadoval to samé, ale já nejsem ten typ. V ložnici se mu samozřejmě celá ukážu, ale abych tak chodila běžně po bytě a dělala domácí práce nebo jedla u stolu, to není nic pro mě.

Vysvětlila jsem mu to a on to chápal, ale sám se toho nevzdal. Horší bylo, že po nějaké době začal tloustnout. Mně osobně nevadilo, že přibral, protože byl při těle, už když jsme se poznali, já postavu nikdy neřešila, problém byl akorát v tom, že když se přehoupl přes sto patnáct kilo, bylo to i cítit.

Je to fakt problém

Každý večer jsme spolu seděli na gauči a koukali na nějaký film. Já oblečená, on nahý. Když se zvedl, že si odskočí, lehla jsem si a položila hlavu na místo, kde seděl. Bylo to hrozné, přesně na tom místě to bylo strašně cítit a mně se zvedl žaludek. Zjistila jsem, že smrdí nejen gauč, ale i židle.

Opatrně jsem mu naznačila, že by bylo fajn, aby chodil alespoň v trenýrkách, ale řekl mi, že u sebe doma chce mít pohodlí. Je mi trapné o tom mluvit. Nehledě na to, že už na něj ani tolik nemám chuť, protože jeho odhalené tělo vidím neustále a už mi to nic neříká.

Když k nám přišla moje máma na návštěvu, rychle jsem hodila přes gauč deku, ale stejně jsem měla pocit, že to jde cítit. Nejednou jsem musela odmítnout kamarády, kteří k nám chtěli přijít. Myslím si, že právě Karlova tloušťka má na svědomí nedostatečnou hygienu, ale možná byl takový pořád, jen teď mi spadly růžové brýle. Nevím, jak mu to taktně naznačit, aby se neurazil, ale není mi v našem bytě dobře a pohled na Karla mě už nebaví.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články