Dominika (28): Viděla jsem partnera, jak vzal tajně své mámě peníze. Pak to svedl na mě

Dominika (28): Viděla jsem partnera, jak vzal tajně své mámě peníze. Pak to svedl na mě

Dominika načapala svého přítele, jak bezostyšně vzal své mámě peníze z peněženky. Když mu kladla na srdce, aby je okamžitě vrátil, vešla do pokoje jeho máma a on jí vyrazil dech.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 10. 2020 15:00

Ondru jsem potkávala pravidelně na plesech, když jsem byla mladší. Vždycky tam byl se svými přáteli a po očku jsme na sebe mrkali, ale ani jeden se neodvážil toho druhého oslovit. To se podařilo až o pár let později.

Po letech jsme se sešli

Akorát že tentokrát naše shledání nebylo na plese, ale v zubařském křesle. Já neměla ponětí, jak se jmenuje, ale nutně jsem sháněla nového zubaře, až jsem našla Ondru. V momentě, kdy jsem ho viděla, mi došlo, kdo to je, a strašně jsem se styděla, že zrovna on mi bude spravovat zub.

Ondra byl ale profesionál a večer mi od něj přišla zpráva, jestli mě to ještě bolí. Odpověděla jsem, že je všechno v pořádku, a on mě pozval v týdnu na kávu. Rande bylo moc prima. Pak jsme si domluvili další schůzku a od té doby se vídali pravidelně.

Slibný začátek

Ondra byl velmi chytrý a choval se ke mně opravdu hezky. Když mi volal, že by mě poznala ráda i jeho máma, byla jsem šťastná, že náš vztah bere vážně.

Na nedělní oběd jsem se slušně oblékla a rozhodla se jejího syna vychválit do nebes. Jeho maminka byla skvělá, oběd byl fantastický a když jsem poznamenala, že takhle dobře vařila i moje babička a vždycky jsme si potom dali kompot, tak se usmála a řekla, že jeden přinese ze sklepa. Jenže jak odešla, Ondra vstal a s naprosto ledovým klidem si vzal mamky peněženku a vytáhl z ní několik bankovek. Minimálně půlku si nechal a zbytek strčil zpátky.

Nevěřila jsem svým očím

Koukala jsem na něj jako blázen. „Co děláš?“ doufala jsem, že mi to nějak vysvětlí. Ale on jen mávnul rukou: „Prosím tě, pár stovek.“ Trvala jsem na tom, aby jí to vrátil, ale on se mě snažil utišit, abych to dál nerozebírala, jenže v tom se samozřejmě vrátila jeho máma.

Ptala se, co se děje, a já se podívala na Ondru, on na mě, bylo vidět, že se k ničemu nemá, tak jsem se nadechla, že jí to opatrně vysvětlím, když v tom Ondra řekl: „Já to nechtěl říkat, aby sis nemyslela nic zlého, ale Dominika ti vytáhla peníze z peněženky a už jsem je tam nestačil vrátit. Tady je máš“ a podal je mámě.

Byl to naprostý šok. Jeho máma na mě koukala s otevřenou pusou a já se bránila, že to není pravda a udělal to Ondra. Tomu ale maminka nevěřila: „Ondrášek by mě nikdy neokradl. Odejdi, prosím“ a nechtěla se o tom bavit. Ondra mi pak volal, ale pro mě to byl konec. Dospělý chlap, který okrádá svou matku, a ještě to svede na mě, to byl asi můj nejhorší zážitek ve vztahu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články