Jindřiška (26): Přítel řekl, že si dáme pauzu. Jsme dva týdny od sebe a já zjistila, že jsem těhotná

Jindřiška (26): Přítel řekl, že si dáme pauzu. Jsme dva týdny od sebe a já zjistila, že jsem těhotná

Jindřiška začala chodit na začátku léta s Tomášem, když jí nedávno sdělil, že si chce dát pauzu. Tolerovala to, jenže zjistila, že je těhotná, ale Tomáš není k zastižení.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 10. 2020 06:30

Když jsem se seznámila s Tomášem, byla to taková obrovská smršť. Naše první rande bylo neuvěřitelné a měli jsme tolik zážitků, kolik jsem neměla ani s bývalým během pár měsíců.

Láska jako trám

Líbilo se mi, jak je akční. A naprosto jsem mu propadla na třetí schůzce, kdy mi řekl, že ví, že je to rychlé, ale má pocit, že mě miluje. Cítila jsem to stejně, bylo to hrozně intenzivní, nic takového jsem doposud nepoznala.

Byli jsme tak zamilovaní

Představila jsem ho svým kamarádům a on mezi ně výborně zapadl. Vyzvedával si mě vždycky v práci a kolegyně málem pukly závistí. Tomáš vypadá úžasně a já si s ním užívala každou minutu. Celé léto jsme si užili maximálně a pak jsem se ho zeptala, jestli přemýšlel o tom, že bychom spolu bydleli. Měla jsem pocit, že ho znám už léta. Tomáš byl nadšený, vzal telefon a začal hledat nějaké pronájmy. Lákala jsem ho k sobě, nemám sice velký byt, ale pro dva to do začátku stačí, a tak se ke mně nastěhoval.

Fungovali jsme podle mě dobře a já se snažila, aby se cítil jako doma. Jenže zhruba po měsíci byl nějaký nevrlý, ale tvrdil, že mu nic není. Trvalo to pár dní, pak mi sdělil, že si chce dát pauzu.

Slíbil, že to je jen na chvíli

Byla to docela rána, protože jsem to absolutně nečekala. Mámila jsem z něj, co se stalo, ale řekl, že mě miluje, jen má hodně práce a práce z domu ho stresuje a potřeboval by být chvíli sám. Na mou otázku, kam by šel, řekl, že k tátovi. Nechtěla jsem působit jako stíhačka, chtěla jsem být chápavá a nijak ho nezastrašit, tak jsem souhlasila, protože přísahal, že to v žádném případě není rozchod. Prvních pět dní jsem mu nepsala a čekala, kdy se ozve, pak jsem to nevydržela a Tomáš mi to típnul a odepsal jen, že teď nemůže, protože něco řeší s tátou a ozve se, jak to půjde.

K mému překvapení jsem ale zjistila, že jsem těhotná a zmocnila se mě slušná panika. Nechci to řešit bez něj, miminko bych si ráda nechala, ale Tomáš už není k zastižení, neodepisuje, nezvedá mobil. Sociální sítě nemá, nevím, kde bydlí jeho táta, a nemám vůbec ponětí, kdy se vrátí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články