Láďa (44): Jsme v rozvodovém řízení a teď musíme být v karanténě. Žena křičí a děti brečí

Láďa (44): Jsme v rozvodovém řízení a teď musíme být v karanténě. Žena křičí a děti brečí

Láďa požádal o rozvod a s manželkou byli na nože. Doposud se jeden druhému vyhýbali, ale jejich malý syn je pozitivní na koronavirus a to celou situaci změnilo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 10. 2020 16:30

Hana a já jsme spolu jedenáct let. Potkal jsem ji, když jsem byl ještě ženatý, a přestože jsme měli s bývalou manželkou dvě děti, do Hany jsem se zamiloval a rozvedl se.

Byl jsem šťastný

S Hanou jsme první roky měli krásný vztah, narodil se nám syn Tadeáš (9) a všechno bylo v pořádku. Pak jsem zjistil, že mě podvedla, a veškerá důvěra byla ztracena. Hana slibovala, že už to nikdy neudělá, a nakonec se nám narodil ještě druhý syn Tobiáš (4). Od té doby to bylo takové zvláštní.

Nepřestala s tím

Měli jsme fajn období, pak jsme se zase nesnášeli. Já jí nedokázal tu nevěru odpustit a ona mi vyčítala, že jsem žárlivý, přitom se chovala strašně. Schválně přede mnou flirtovala s jinými muži, brala si telefon i na záchod a když jsem se ptal, kdo jí píše, odsekla mi, že nikdo. Několikrát jsem se ji snažil přimět k tomu, abychom začali znovu a jednali spolu narovinu. Nikdy to nevydrželo déle než měsíc.

Jednou si omylem nechala doma chytré hodinky a bylo vymalováno. Psala si hned se dvěma muži, a dokonce jednomu vyznávala city. Ukázal jsem jí to, ale smála se mi do obličeje, že jsem žárlivý a není to tak, jak to vypadá. Prý se spletla.

Požádal jsem o rozvod

Nechtěl jsem s ní dál být a ona říkala, že už to stejně nemá cenu. Mrzelo mě, že to odnesou děti, ale musel jsem požádat o rozvod. Hana se v tu chvíli změnila v saň. Najala si právníka a vyhrožovala, že mi vezme všechno, co půjde. Nemám kam jít, dohodli jsme se, že budu spát na gauči a odejdu, jak mě vyplatí z bytu. Bohužel volali ze školky, že Tobiášova učitelka má koronavirus a on musel na testy. Strašně to prořval a ukázalo se, že je také pozitivní.

Tím se totálně změnila naše situace. Museli jsme jet všichni do odběrového centra a Hana se v autě chovala jako šílená. Teď spolu musíme být zavření doma a je to očistec. Ona neustále křičí, hází po mně věci. Volá kamarádce a pomlouvá mě tak, abych to slyšel, a děti brečí, že je nemám rád, protože jim napovídala nesmysly. Největší vrchol byl, když přede mnou volala tomu milenci a říkala mu, jak jí chybí a těší se, až se zase pomilují. Bylo to k smíchu. Nevím, jestli to přežijeme ve zdraví.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články