Lucie (34): Podvedla jsem mého partnera. Odpustil mi, než se dozvěděl, s kým to bylo

Lucie (34): Podvedla jsem mého partnera. Odpustil mi, než se dozvěděl, s kým to bylo

Lucie žije se svým partnerem Milošem, a i když se nevzali, myslela si, že spolu vydrží celý život. Jenže poslední rok byl pro ni spíše horor a dopadlo to tak, že měla úlet s jiným mužem. Rozhodla se ke všemu přiznat, ale Miloš byl v šoku. Ani ne tak kvůli úletu, ale proto, že to bylo s jeho nepřítelem.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 07. 2020 11:00

S Milošem jsem už pět let a troufám si říct, že ho znám dost dobře. Na svatbu jsme nikdy nemysleli, přesto jsem si myslela, že spolu budeme celý život.

Jenže poslední rok se to začalo měnit, Miloš měl hodně stresu v práci a vybíjel si to doma. Byl protivný, neměl na nic náladu a často chtěl být sám. Nemáme žádné děti, takže jsem si plánovala program jen pro sebe. Chtěla jsem s ním o tom mluvit, ale moc nerozumím věcem, které v práci dělá, je to na mě příliš složité. Jen jsem pochopila, že měl nějakého společníka, který mu dělal problémy.

Byl podrážděný

Jednoho dne přišel a příšerně zuřil. Vztekle hodil židlí a já mu říkala, ať tedy toho člověka vyhodí, ale Miloš se po mně ohnal, ať se do toho nepletu, když o tom nemám ani páru. Neustále si mumlal pro sebe: „To je v háji, to je v háji!“ a pořád s někým telefonoval, tak jsem šla raději ven. Hodně dlouhou dobu s ním nebyla vůbec řeč, jenže když jsem ho chtěla rozptýlit, neměl zájem. Ani jsme se už nemilovali a mně bylo smutno. Kamarádka mě chtěla rozveselit a sehnala dva lístky na koncert, který byl ve vedlejším městě.

Bylo to skvělé. Bavily jsme se, zpívaly, ale když jsem si chtěla odskočit, na dámských toaletách byla děsná fronta, tak jsem vlezla na ty pánské. Jenže jsem tam potkala jednoho muže. On se zarazil a já ze srandy vyjekla: „Proboha, sem nemůžete,“ hned se omlouval a chtěl odejít a já ho se smíchem zastavila, že si dělám legraci. Nakonec jsme se dali do řeči, jmenoval se Filip a pozval mě na drink.

Prostě se to stalo

Ztratila jsem s ním úplně hlavu, byl tak vtipný, lichotil mi a já se už dlouho necítila tak dobře. Nakonec mě vzal za ruku a venku jsme se pomilovali. Bylo to rychlé, divoké, cítila jsem se neskutečně dobře. Po skončení mě ovšem přepadly děsné výčitky a já se rozhodla ke všemu přiznat. Miloš ale reagoval překvapivě dobře. I když mu to bylo líto, říkal, že ví, že to teď bylo náročné. Hrozně se mi ulevilo a domluvili jsme se, že spolu budeme lépe komunikovat.

Když jsme leželi v objetí, tak se zeptal, kdo to vlastně byl. Řekla jsem, že to byl opravdu jen hloupý úlet s nějakým Filipem, nic to neznamenalo. Ale Milošovi se naježily všechny chlupy na těle. Filip, kterého mi popsal, přesně seděl na toho, se kterým jsem spala. Navíc jeho bratr ten koncert pořádal, takže není pochyb, že to byl on. Miloš na mě neskutečně řval, jak jsem se mohla vyspat s jeho bývalým společníkem, který mu udělal ze života peklo.

Nakonec někde našel jeho starší fotku a já přikývla, že to byl on. „Nechápeš, že moc dobře věděl, kdo jsi? Však mám naši fotku na stole v práci, proboha!“  Já to ale netušila, nikdy o něm nemluvil. I když se už bavíme, myslím, že toto mi neodpustí, a já jsem pořád v šoku, že mě někdo takhle zneužil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články