Lenka (32): Manželovi šel za svědka můj bývalý přítel. Nedopadlo to dobře

Lenka (32): Manželovi šel za svědka můj bývalý přítel. Nedopadlo to dobře

Lenka se na svůj svatební den moc těšila. Potom jí ale snoubenec řekl, že mu za svědka půjde její bývalý přítel Libor. Co se na svatbě odehrálo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 11. 2020 15:00

Před Davidem jsem tři roky žila s Liborem a tehdy jsem si myslela, že se vezmeme. Jenže poslední rok byl příšerný a já to ukončila. Jeho nejlepší kamarád byl právě David a s celou partou jsme se chodívali společně bavit.

Musela jsem to skončit

Pamatuji si na naše poslední milování, během kterého jsem věděla, že to je naposledy, zatímco Libor nic netušil. Už jsem ho nemilovala, vášeň z nás sice nevyprchala, pořád mezi námi byla silná chemie, ale to mi ke společné budoucnosti nestačilo. Z toho posledního sexu jsem ale otěhotněla a šla na potrat. Pak jsem se zhroutila.

Když jsem se chtěla vidět s našimi přáteli, nevěděli, s kým se mají bavit. Postupně se rozdělili na dva tábory a jediný, kdo se bavil s oběma, byl David.

Zamilovali jsme se

S Davidem jsem měla normální vztah. Celé ty tři roky jsem ho brala jen jako kamaráda, ale po rozchodu se to změnilo. Víc jsme si povídali, rozebíral se mnou všechno a později jsme se do sebe zamilovali. Sálala z něj jistota a bezpečí, což jsem u Libora postrádala. David akorát řešil, jak to přijme Libor. Ten ale reagoval v pohodě, protože si někoho našel.

Za dva roky mě David požádal o ruku. Byla jsem opravdu šťastná, ale jen do chvíle, než mi oznámil, že by si přál, aby mu za svědka šel Libor. V ten moment mě píchlo u srdce a rozebírali jsme to celý večer. Nechtěla jsem, aby si myslel, že k Liborovi něco cítím, tak jsem nakonec souhlasila. Ve svatební den jsem byla nervózní, najednou mi to celé přišlo jako špatný nápad.

Třásla jsem se

Když jsem šla uličkou, píchlo mě u srdce podruhé. Můj snoubenec a můj bývalý stáli vedle sebe. Do smrti nezapomenu na Liborův pohled. Celá jsem se třásla. Obřad ale proběhl v pořádku. Pak byly gratulace, a když mi Libor stiskl ruku a políbil mě na tvář, přitiskl se trochu blíž a na vteřinu si přivoněl k mému krku. Večer byla zábava v plném proudu a já se smála a tančila. Pak mě Libor vzal za ruku, že má zorganizovaný únos nevěsty.

Jenže v autě nikdo další nebyl, jen my dva. Libor jel směrem do města a pak náhle zastavil u lesní cesty. Díval se na mě upřeně a vtom zafungovala opět ta chemie a absolutně beze slov jsme se pomilovali. Střídavě jsem do něj bušila pěstmi a střídavě jsem si to užívala, mohl za to i alkohol.

Pak mě odvezl zpět na hostinu a řekl Davidovi, že byla v baru zrovna rvačka, tak únos nebude, a zmizel. Od té doby jsem ho neviděla. Libor se s ním kamarádí dál a já trnu, jestli se to někdy dozví. Nemůžu ale na tu chvíli zapomenout, pořád se mi o tom v noci zdá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články