Šárka (35): Mám před svatbou. Ozval se mi bývalý, že mě chce zpět. Nevím, jak se rozhodnout

Šárka (35): Mám před svatbou. Ozval se mi bývalý, že mě chce zpět. Nevím, jak se rozhodnout

V den, kdy Šárku požádal o ruku její přítel Radek, těšila se a plánovala svůj velký den. Ovšem nedávno se jí ozval její bývalý partner a chce ji zpět. Šárce tím velmi zamotal hlavu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 10. 2020 11:00

Měla jsem za svůj život jen čtyři partnery, ten poslední, Petr, byl moje veliká láska. Byli jsme spolu sedm let a já si opravdu myslela, že spolu zůstaneme.

Rozešli jsme se

Zlomilo mi srdce, když se se mnou po tolika letech rozešel, protože jsme žádné vážné problémy neměli. Jenže Petr se prostě během posledního měsíce změnil, nedalo se s ním o ničem mluvit, a nakonec mi oznámil, že potřebuje být sám. Mělo to být jako pauza, k sobě jsme se už ale nevrátili.

Potkala jsem novou lásku

Byla jsem z toho špatná, trápila jsem se, probrečela jsem dny a noci. Asi rok poté jsem potkala Radka. Byl úplně jiný než Petr. Na první schůzce mluvil o rodině, to bylo také proto, že je o pět let starší. Rozuměli jsme si a já na bývalý vztah dočista zapomněla. Když mě požádal o ruku, byla jsem v sedmém nebi.

Celou organizaci svatby jsme měli hotovou během pár měsíců a pak jen vymýšleli detaily. Později jsem ve městě okukovala dekoraci, když mi najednou někdo zaklepal na rameno. Byl to Petr. Spadla mi brada a nevěděla jsem, co mám dělat. Petr se strašně zajímal o to, jak se mám a jak žiji.

Nevím, co mám dělat

Řekla jsem mu, že krásně. „Za dva měsíce se budu vdávat“ a čekala jsem, jak zareaguje. Myslela jsem, že se mi třeba vysměje nebo prohodí něco ironického, ale on úplně zvážněl a řekl, že už musí někde být, tak jsme se rozloučili. Další večer mi od něj přišla zpráva, jestli bych někdy neměla čas zajít na kávu. Rozbušilo se mi srdce, odepsala jsem, že klidně.

Petr mi na schůzce říkal, že mě chce zpátky, ať se nevdávám, že se změnil. Pochopil prý, že chce rodinu a já byla jediná, se kterou mu bylo dobře a jak mě viděl, uvědomil si to. Byla jsem z jeho slov hotová. Tohle bylo přesně to, po čem jsem léta s ním toužila. Radka miluji, ale bohužel i Petra. Píšeme si téměř každý den, občas si zajdeme popovídat, ale nic se mezi námi nestalo. Je vidět, že se změnil, a já prostě nevím, jak se mám rozhodnout.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články