Vojta (29): Přítelkyně nevěřila, že je moje pěkná kamarádka na ženy. Takovou ostudu jsem nezažil

Vojta (29): Přítelkyně nevěřila, že je moje pěkná kamarádka na ženy. Takovou ostudu jsem nezažil

Vojta je s Naďou krátce, většinu času trávili spolu, ale pak si zašli ven i s přáteli. Právě mezi jeho přátele patří Karin, která je krásná, a Naďa na ni začala žárlit. Co se stalo pak?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 10. 2020 16:30

Naďu jsem potkal na veterině, kam jsem šel se psem. Ona byla v čekárně s tím svým a přirozeně jsme se dali do řeči. Zjistili jsme, že bydlíme kousek od sebe a domluvili se, že spolu večer půjdeme venčit.

Bylo nám spolu dobře

Byla báječná, líbilo se mi, jaký má vztah ke zvířatům a všeobecně k lidem. Na každého byla příjemná a pořád se usmívala. Většinu času jsme trávili spolu, ale pak mi napsal kamarád, že sedí celá parta v hospodě, jestli bych nezašel za nimi. Tak jsem vzal s sebou i Naďu. Ona si se všemi podala ruku, chrlila jednu historku za druhou a já byl rád, že mezi nás zapadla.

Moje krásná kamarádka

V tom přišla Karin, moje dlouholetá kamarádka ze školy. Jak ji Naďa spatřila, zarazila se. Nejistě pozdravila a pořád si ji prohlížela. Abych Karin trochu popsal, má dlouhé černé vlasy, nosí ráda výstřihy a působí opravdu smyslně. Už na škole mi řekla, že je na holky, proto jsem ji bral jako svou sestru.

Jenže Naďa byla od té chvíle divná a po cestě domů se vyptávala. Jak dlouho ji znám, proč jsem se na ni tak díval a co jsme spolu měli. Odpověděl jsem, že nic. „Ale prosím tě, museli jste spolu něco mít. Pořád ses na ni díval.“ Začal jsem se smát. „Díval, protože mluvila a je to slušnost“, ale Naďa si to nenechala vymluvit a urazila se. Tak jsem jí prozradil, ačkoliv je to soukromá věc, že je Karin na holky.

To mi ale Naďa nechtěla věřit. „Viděl jsi, jak vypadají lesbičky? Skoro jako chlapi. Neoblékají se tak žensky, tak nelži!“ a náš večer byl zkažený. Ona o tom mluvila i druhý den a ten další a když jsme měli spolu jít zase do hospody, pořádně se vyfikla, mikinu vyměnila za přiléhavé tílko a kalhoty za sukni.

Byla to ostuda

Celý večer seděla vedle Karin a povídala si s ní. Moc jsem nechápal, proč najednou tak otočila, ale bylo fajn, že není protivná. Jenže pak se to stalo. Naďa vzala Karin za ruku a chtěla jí dát pusu, ta ale ucukla. „Tak vidíš, že jsi kecal,“ spustila na mě a začala se rozčilovat. Karin vůbec nechápala, co se děje, a všichni jsme koukali, jestli se Naďa nezbláznila.

„Tak dej pusu Vojtovi, když nechceš mě!“ začala jí přikazovat. Bylo to neskutečně trapné a než jsem stihl zareagovat, Karin řekla: „Vojta jistě líbá skvěle, ale já jsem lesbička. Nedala jsem ti pusu, protože se mi prostě nelíbíš“ a tím spadla Nadě brada.

Omlouval jsem se Karin, že to bylo alkoholem a že na ni jen žárlí, a vzala to v pohodě. To Naďa se urazila a odešla domů, ale já s ní nešel. Pár dní jsme spolu nemluvili, ale nerozešli jsme se. Jen teď nechodí se mnou za kamarády, a to mi tedy vůbec nevadí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články