Gábina (30): Přišel mi vynadat kamarádky manžel, že ji kazím. Dopadlo to nečekaně

Gábina (30): Přišel mi vynadat kamarádky manžel, že ji kazím. Dopadlo to nečekaně

Gábina pracuje v hospodě a jednou se tam dala do řeči s cizí ženou jejího věku, která měla špatnou náladu. Začaly si povídat a od té doby se z nich staly kamarádky. Jenže se to nezamlouvalo jejímu manželovi a přišel si to jednoho dne s Gábinou vyříkat. Jak to dopadlo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 09. 2020 16:30

Pracuji v hospůdce, kde potkávám spoustu lidí, a svou práci miluji. Jednou vešla žena v mém věku, poručila si víno a sedla si sama ke stolu. Až po třetí skleničce přišla k baru a ptala se, jestli nemám nabíječku. Pak se zarazila: „Nebo vlastně ne, ať je vybitej“ a sedla si na židličku. Já jsem komunikativní člověk, tak jsem se s ní dala hned do řeči, ale tupě zírala na vybitý telefon a nechtěla nic říct. Nalila jsem jí proto panáka a ona se rozpovídala.

Pohádala se s manželem, doma mají dvouletou holčičku, se kterou je nonstop, a teď to už nevydržela a utekla sem. Druhý den přišla a děkovala, že jsem ji vyslechla a pozvala mě na panáka. V práci nikdy nepiji, takže jsem jí řekla, že bude muset počkat, až zavřu. Jak odešel poslední člověk, zamkla jsem a popíjely jsme. Strašně jsme se nasmály, pouštěly jsme hudbu a domluvily se, že zajdeme někdy na kafe, aby vzala i malou.

Její manžel s tím měl problém

Pokaždé jsme si měly s Pavlou o čem povídat a když básnila o tom, jak si přeje tetování na zápěstí, dodala jsem jí odvahu, aby do toho šla. Na můj popud si nechala ostříhat vlasy a moc jí to slušelo. Scházely jsme se tak čtyřikrát do týdne a já byla ráda, že mám novou kamarádku. Jenže jednou v sobotu, kdy obvykle chodila do hospody, nepřišla. Místo toho přišel půl hodiny před zavíračkou chlápek, který na mě spustil, jestli jsem Gábina, a že si nutně musíme promluvit o Pavle. Nechtěla jsem, aby nás ostatní poslouchali, tak jsem poprosila, aby počkal, než zavřu. Tušila jsem, že to příjemná debata nebude.

Jak všichni odešli, kopla jsem do sebe panáka a šla za ním. „Máte na Pavlu špatný vliv a já si nepřeju, abyste se dál stýkaly,“ začal debatu. „Jak prosím?“ vyhrkla jsem a on začal vyjmenovávat, za co můžu.

Neplánovala jsem to

Řekl mi, že Pavla chodí každou sobotu za mnou do hospody, druhý den má kocovinu a je nepříjemná. Nechala se tetovat, ostříhat, samá kafíčka. „Pořád jenom Gábina, Gábina. Myslel jsem si, že v tom je chlap, ale vy jste žena,“ poprvé se na mě usmál. Nalila jsem nám panáka a snažila se obhájit. Jak jsme si to vysvětlili, najednou se mi podíval do očí a řekl, že se vůbec nediví, že se se mnou Pavla baví. „Jde z vás neskutečná energie.“

V tom jsme se, ani nevím jak, začali líbat a divoce se pomilovali na stole. Strašně jsem se za to styděla, ale v tu chvíli jsem si nemohla pomoct. Štěpán mě hrozně přitahoval. Jenže od toho večera za mnou on chodil v pátek a ona v sobotu. Byla jsem z toho špatná a bránila se jakýmkoliv citům vůči němu. Zvlášť když vím, že mají holčičku a Pavla je bezva ženská. Vyspali jsme se spolu ještě dvakrát a pak jsem mu řekla, že v tom nemůžeme pokračovat. On mi ale pořád píše a chodí za mnou. Já už se měsíc držím, výpověď dát nechci. Netuším, jak to celé dopadne a hlavně, kdy to praskne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články