Vítek (33): Milenka se skamarádila s manželkou. Vypadalo to jako splněný sen

Vítek (33): Milenka se skamarádila s manželkou. Vypadalo to jako splněný sen

Vítek má manželku a milenku. Všechno měl pod kontrolou do té doby, než si milenka našla jeho ženu a skamarádily se. Chodili dokonce na výlety ve třech a Vítek se domníval, že má dobře nakročeno, aby si začali užívat všichni tři společně. Více se dozvíte v jeho příběhu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 07. 2020 16:30

I když svoji ženu Elišku miluji, na můj vkus mi přišlo, že jsem se ženil příliš mladý. S Eliškou jsme stejně staří, ale v pětadvaceti otěhotněla a chtěla svatbu. Miloval jsem ji a miluji pořád, jen jsem dostal strach, že už nic nebude jako dřív.

Jak se nám narodila Terezka, bylo to samozřejmě jiné, ale je pravda, že Eliška se snažila, abychom měli čas i pro sebe. Jen jsem postrádal volnost, jako jsem měl dřív. Ostatní kamarádi neměli ani dítě, ani nebyli ženatí a každý víkend mě někam lákali. Já s nimi chodil ale tak jednou za měsíc.

Potkal jsem jinou

Jak byla Terezka větší, chodil jsem s ní ven sám a za to jsem večer mohl jít za kamarády. Jednou jsem takhle venku potkal Báru. Byla nespoutaná, divoká a chtěla si užívat jako já. Začali jsme se spolu scházet, ale často to nebylo, aby neměla Eliška podezření. Zvládal jsem to mít pod kontrolou přes dva roky, když mi jednoho dne Eliška řekla, že budu večer hlídat, protože si jde vyrazit s kámoškou.

Vrátila se pozdě a druhý den líčila, jak se skvěle bavila. Bára je prý skvělá. „Bára, jo? Kdo to je?“ hrklo ve mně. Eliška řekla, že k ní nedávno přišla na manikúru a od té doby si občas zajdou na kafe. Ukázala mi fotku a já se vyděsil, samozřejmě to byla moje Bára. Hned večer jsem se s ní sešel a chtěl vědět, co to má znamenat. Přísahala, že to byla jen náhoda, ale moc jsem jí nevěřil. Domlouval jsem jí, že to musí okamžitě ukončit, ale ona mě uklidňovala, že jí nic neřekne.

Splněný sen

Holky spolu trávily poměrně dost času a Bára chodila i k nám. Smály se a Terezka jí říkala teto. Dokonce jsme dali malou k babičce a jeli všichni tři na výlet. Začalo mi to připadat jako geniální plán, budou nejlepší kamarádky, a nakonec bych mohl mít obě najednou. Pozoroval jsem, jak se občas objímají a chichotají, a v duchu přemýšlel, kdy bude nejlepší čas to navrhnout.

Pozval jsem Báru na grilovačku a nakoupil víno, aby byla dobrá nálada. Jak byla Eliška o Báru opřená a vzpomínaly na školní léta, zeptal jsem se, jestli měly někdy něco se ženou. Zasmály se, že ne a já ledabyle prohodil, že to můžeme zkusit všichni dohromady. Bára byla pro, ale Eliška se narovnala a řekla: „Prosím tě, však spolu spíme třikrát týdně, víc to už nepotřebuji“ a v tom mě Bára probodla pohledem a vyjekla: „Cože? Vždyť jsi říkal, že spolu skoro nespíte.“ A už to jelo. Eliška nevěděla, která bije, Bára už to dál nezapírala a já se chtěl vypařit. S Bárou jsem to okamžitě ukončil a Eliška se chtěla rozvést, nakonec to ale neudělala a já od té doby sekám latinu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články