Aleš (32): Manželka začala při milování vyžadovat ochranu. Její důvod mě zranil

Aleš (32): Manželka začala při milování vyžadovat ochranu. Její důvod mě zranil

Alešova manželka vyrukovala s tím, že by chtěla jen pro zábavu použít při milování ochranu. On to bral jako hru, ale když to začala vyžadovat pokaždé, začalo mu to být podezřelé.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 11. 2020 18:00

S Pavlínou jsme se dali dohromady přes seznamku. Nikdy jsem tomu moc nevěřil, ale pak jsem tam našel ji a věděl jsem, že je ta pravá ještě, než jsme se viděli.

Byli jsme úplně stejní

Asi to zní šíleně, ale bylo to opravdu neuvěřitelné. Shodli jsme se úplně na všem a já jí byl naprosto fascinován. Oba jsme měli pocit, že se známe celý život a během měsíce jsme spolu začali žít. Krátce nato Pavlína otěhotněla.

Oba jsme se těšili

Ani ve snu nás nenapadlo, že je to příliš brzo. Mluvili jsme o tom, že se vezmeme, a miminko bylo jen další znamení, že spolu máme být. Narodila se nám Apolenka, a když měla osm měsíců, vzali jsme se.

Nijak extra jsme se nehádali. Pavlína mi pouze občas vyčetla, že nejsem moc pořádný a mohl bych jí více pomáhat. I když jsem chodil z práce velmi unavený, snažil jsem se vždy večer ještě malou vykoupat a uspat. Když měla Apolenka druhé narozeniny, nadnesl jsem, že by bylo fajn, aby měla sourozence. Pavlíně se rozzářily oči a říkala, že bude moc ráda. Předtím se nám to podařilo velice rychle, tak jsem myslel, že to tak bude i podruhé, ale po pěti měsících pořád nic.

Chtěla změnu

Pak za mnou přišla, že se chce milovat jinak. Říkala, že nemá ovulaci, že se chce vyloženě jen pobavit. Pak mi prozradila, že by ráda předstírala, že se neznáme, a já ji jako svedu v baru. Bar byl naše kuchyň a mně se to velmi zamlouvalo. Bavilo mě, že si změnila jméno a působila úplně jinak, než jak ji znám. Byla odměřená a já se ji snažil dobýt. Když jsme šli na věc, dala mi do ruky kondom.

To mě trochu zarazilo, ale ona hrála dál. „Neznáme se, musím se chránit,“ řekla a bylo to vzrušující. Jenže při dalším milování chtěla to samé, tentokrát jsme žádný bar nepředstírali, jen jsme měli jiná jména a zase ochranu. Potřetí už žádné přezdívky, jen mi strčila kondom do ruky, a to mi přišlo už divné.

Tak dlouho jsem na ni tlačil, proč to pořád vyžaduje, až mi řekla, že už se mnou prostě dítě mít nechce. „Už teď mám dvě děti, chápeš? Protože se starám pořád o tebe!“ spustila a začala mi předhazovat, co všechno dělá a co dělám já. „Nic! Neděláš nic, jen bordel! Debatu ukončila tím, že bude o miminku uvažovat, až se změním. Do té doby bude sex prý jedině s kondomem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články