Božena (62): Snacha je hrozná bordelářka. Nemyslím si, že se stará o mého syna dobře

Božena (62): Snacha je hrozná bordelářka. Nemyslím si, že se stará o mého syna dobře

Boženě se nelíbí, jak se o jejího nejmladšího syna stará jeho manželka Gábina. Zjistila, že zrovna pořádná není, ale pak objevila něco horšího a má vážné obavy.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 11. 2020 09:30

Jsou to dva roky, kdy u nás začal bydlet můj syn Láďa (34) s manželkou Gábinou. Pro mého muže Pepu bylo lepší, když mu mohl Láďa kdykoliv pomoct, a já se těšila, že si občas popovídám se snachou u kávy.

Chovala se zvláštně

Gábina se tvářila normálně, přišlo mi, že to má v hlavě srovnané, ale tu a tam měla zvláštní nálady. Když jsem jí kupříkladu donesla upečenou buchtu, tak mi otevřela dveře jen na škvíru, do které strčila hlavu, a nepustila mě dovnitř. To se ale nedalo dělat pořád.

Zhrozila jsem se

Jednou jí přišel balíček a já zaklepala na dveře obývacího pokoje a šla jí ho předat. V ten moment jsem se zhrozila. Pokoj byl jak po výbuchu. Gábina rychle vyskočila, že se zrovna chystala uklízet. Moc jsem se nerozhlížela, ale nedalo se přehlédnout, jak se všude povalují prázdné flašky, a byl tam divný puch.

Láďa měl ale Gábinu rád a já si říkala, že holt každý neumí udržovat pořádek. Jenže když byli letos na deset dní pryč, šla jsem k nám dolů do prádelny, kde používáme obě jednu pračku, a chtěla jsem vyprat. Pračka byla ale plná a Gábina na to očividně zapomněla. Vyprala jsem to znovu, protože to nevonělo, a poté pověsila. Říkala jsem si, že prostě pomůžu, a tak jsem jí všechny věci vyžehlila.

Bylo to horší, než jsem myslela

Šla jsem k nim do ložnice, což býval dřív pokoj mých rodičů, a nestačila jsem se divit. Plesnivé nádobí na nočních stolcích, špinavé prostěradlo od krve a na parapetě se povalovala rozdělaná použitá vložka. Oblečení poházené na zemi, koš na prádlo přetékal špinavým prádlem. Nechtěla jsem se ničeho dotýkat, jen jsem chtěla dát věci do skříně, ale jak jsem ji otevřela, vysypaly se na mě zmuchlané haldy oblečení. A dokonce i igelitka s papíry a dalším bordelem.

Jsem z toho hodně špatná. Prádlo jsem nechala raději na chodbě a pak jsem ve vzteku nakoukla do kuchyně. Sporák byl nechutný, na zemi zažraná mastná špína. Když se vrátili, nemohla jsem se na ni ani podívat. Nestará se o mého Láďu dobře a vím, že jemu se to určitě také nelíbí. Za takovou snachu tedy nejsem ráda, ale když přiznám, co jsem viděla, rozzlobí se, že jsem tam šla.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články