Zora (38): Dala jsem manželovi tajně do mobilu sledovací aplikaci. Nestačila jsem se divit

Zora (38): Dala jsem manželovi tajně do mobilu sledovací aplikaci. Nestačila jsem se divit

Zora svým dětem nainstalovala do mobilu sledovací aplikaci, aby věděla, kde jsou, a nemusela se bát. Fungovalo to skvěle, pak ji napadlo, že by se to dalo využít i na sledování manžela. Vymyslela to kvůli sobě, začala totiž kouřit a nechtěla, aby ji manžel načapal, proto začala sledovat, kde je, jestli má dostatek času. Jenže se jednoho dne nestačila divit.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 09. 2020 07:30

Jmenuji se Zora, s manželem Martinem máme Beátu (12) a Kristýnu (9). Jak byla Bea větší, dva dny v týdnu chodila i s Kristýnou domů pěšky. Nebylo to daleko a na půl cesty jim chodila naproti babička, ale pro klid duše jsem dceři nainstalovala do mobilu sledovací aplikaci, abych věděla, kde se nachází. Poté jsem ji dala do telefonu i Kristýnce. Já v té době měla v práci stres jak blázen a když mi kolegyně nabídla cigaretu, bez váhání jsem si ji vzala. Jistým způsobem mě to uklidňovalo a já kouřila víc a víc. Doma jsem si to nedovolila, to mi ale dlouho nevydrželo.

Když byly holky s babičkou nebo na kroužku a Martin nebyl doma, měla jsem strašnou chuť si zapálit, ale bála jsem se, že přijede a bude poprask. Nejezdí domů pravidelně, občas dorazí ve tři, druhý den zase v sedm, je to různé. Tak mě zkrátka napadlo, že mu dám tu aplikaci do mobilu také.

Sledovala jsem ho kvůli sobě

Martin si telefon nehlídal, neměl na něm žádné heslo, takže když spal, šla jsem na věc. Druhý den odpoledne jsem se mrkla a byl v práci. Bylo to prima, v klidu jsem si pokuřovala, nic mě nestresovalo. Dorazila za mnou i kamarádka, vždycky jsem se podívala, jak na tom jsme s časem, a pohodička.

Jednou jsem byla opět sama, děti pryč a volal Martin. „Ještě tu něco dodělám a tak za hoďku pojedu domů, jo?“ Dala jsem péct maso a šla si zakouřit. Po půl hodině jsem měla chuť ještě na jednu, tak jsem se podívala, kde je, jestli to stíhám. Martin ale v práci nebyl. Ukazovalo to, že je za městem, v části, kde jsou rodinné domy. U večeře mi oznámil, že přijde později i další den a mně to nedalo. „Ty jsi byl až doteď v práci?“ a on se na mě podíval: „A kde bych byl? Však jsem ti volal, že mám spoustu práce“ a dál jedl jakoby nic. Chtělo se mi křičet, proč lže, ale nemohla jsem se přiznat.

To jsem opravdu nečekala

Druhý den tvrdil, že je v práci, a já seděla, kouřila jednu za druhou a dívala se na mobil. Okolo páté přejel zase k těm rodinným domům a za hodinu odjel. Byla jsem vzteky bez sebe, protože doma se tvářil, že je z práce strašně unavený. Když mi v sobotu oznámil, že sjede jen na skok do kanceláře něco naskenovat, byla jsem připravena zakročit. Hned jak odjel, nažhavila jsem telefon, holky šly na návštěvu k sousedovým dětem a já čekala. Žádná kancelář, jel zase za město.

Před rodinným domem stálo jeho auto a já měla srdce až v krku. Zaklepala jsem na dveře a otevřela mi mladší žena. Evidentně věděla, kdo jsem, protože vyvalila oči a byla v šoku. Martinova nová milenka, v telefonu ji měl uloženou jako „Honza práce“, takže by mi to asi stejně nedošlo. Já měla výčitky, že ho podvádím s kouřením, a on mezitím dělal toto.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články