Radka (34): Hráli jsme hru pro manžele a já se nestačila divit, co jsem se dozvěděla

Radka (34): Hráli jsme hru pro manžele a já se nestačila divit, co jsem se dozvěděla

Radka se snažila doma s manželem nezbláznit a vzpomněla si, že kdysi dostali hru pro manžele. Chtěla si ji zahrát a nestačila se divit, co se o muži dozvěděla.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 11. 2020 18:00

Kvůli nouzovému stavu musíme být s manželem doma a můžu vám říct, že to není tak jednoduché, jak jsem si myslela. Snažíme se oba pracovat a do toho se učit s naší devítiletou Adélkou.

Lezlo nám to na nervy

Večer jsme oba byli tak podráždění, že se to začalo nevlídně podepisovat na našem manželství. Proto jsem zavelela, že si budeme povídat, ale o to Franta nejevil moc zájem. Většinou mu to vydrželo pár minut a stejně jsem z něho nedostala nic kloudného.

Vypadalo to jako dobrý nápad

Pak jsem si vzpomněla, že jsme kdysi dostali hru o manželství, kterou jsme nikdy nehráli, tak jsem ji vytáhla a zavolala Frantu. Tomu se ten nápad kupodivu líbil a já byla ráda, že budeme trávit večer normálně. Hra obsahuje karty se zahřívacími a záludnými otázkami. Je tam i kategorie „Na tělo“. Na kartičce je pět otázek a ten, kdo se ptá, si vybere, kterou chce. Oba napíšou odpověď, o které se domnívají, že je správná, a když se shodnou, mají body. Říkala jsem si, že to bude hračka, přece Frantu znám.

Jenže my už jsme se začali handrkovat i nad těmi obyčejnými otázkami a Franta mě osočoval, že o něm nic nevím. To byla otázka, jaké jídlo by si raději vybral, jestli mozeček, koprovku, nebo halušky.

Křičeli jsme na sebe

Odpověděla jsem jednoznačně, že koprovku, ale on začal hulákat, že halušky, které jsem mu nikdy neudělala. „A jak jsem to měla vědět, když jsi mi to nikdy neřekl?“ odvětila jsem naštvaně a už to jelo. Nicméně jsme hráli dál a nejožehavější byly ty otázky na tělo. Četla jsem mu otázku: „Kdyby sis měl vybrat – nudapláž, striptýzový bar, nebo natáčet filmy pro dospělé?“ Napsala jsem, že by si vybral nudapláž. Franta ale odpověděl, že by nejraději natáčel nemravné filmy.

Nevěděla jsem, co si o tom mám myslet. „Ty? Vždyť v ložnici máš problém cokoliv dělat,“ vyprskla jsem a chtěla jsem to vzít zpět, protože mi to ujelo, ale vlastně to byla pravda. My jsme se neskutečně pohádali a já litovala, že jsem s tím přišla. Pak se ale stalo něco, co jsem nečekala. Franta mě odtáhl naštvaně za ruku a já si myslela, že mě chce snad nafackovat. On mě ale povalil na postel a říkal, že mi předvede, co měl na mysli. Tehdy jsem opět valila oči, ale štěstím. Už se těším, až si zahrajeme znovu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články