Radek (34): Mám nejlepší ženu na světě. Aby mi zpříjemnila nouzový stav, udělala úžasnou věc

šťastný muž
Zdroj: Freepik.com

Radek jako každý chlap chodil rád s kamarády na pivo. To teď ale nejde, a ještě navíc je frustrovaný, že pracuje z domova a je odříznutý od světa. Jeho žena nelenila a rozhodla se mu to zpříjemnit.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 10. 2020 09:00

Když se na jaře zavřely hospody, nesl jsem to docela těžce. Samozřejmě jsem to bral, jak to je, ale páteční večery s kamarády, kdy jsme hráli šipky, mi chyběly.

Měl jsem špatnou náladu

Byl to takový můj ventil, na který jsem se při konci pracovního týdne těšil. Teď, jak se zavřely hospody podruhé, měl jsem po náladě. V práci mi nařídili, abych pracoval z domova, a já z toho začínal mít čím dál tím větší depresi.

Udělala naprosto neuvěřitelnou věc

Žiji v rodinném domě se svou ženou Eliškou. Ta mi jednoho dne sdělila, že má pro mě překvapení. Když jsem to uviděl, zíral jsem na to s otevřenou pusou. Eliška totiž vyklidila harampádí z naší druhé garáže a udělala z toho pro mě hospodu.

Musel jsem se smát, když jsem viděl, co všechno vymyslela. Sehnala malý výčep, na zdech nechyběly plakáty, a dokonce pořídila elektronické šipky.

Kamarádi mi závidí

To nejlepší teprve přišlo, když si nandala zástěru, že mi načepuje. Dala na stůl tablet, její počítač, můj počítač a řekla, ať si dám videohovor s kamarády. „Jako bys byl s nimi v hospodě.“ Když jsem jim přes kameru ukazoval, co všechno pro mě udělala, byli z toho v šoku. Večer s nimi jsem ale ukončil velmi brzy, protože vidět Elišku, jak se kroutí za provizorním barem, všude svítily útulné lampičky, hudba hrála a dokonce topení hřálo, to jsem nemohl nechat jen tak.

Myslím si, že jak se opatření uvolní, budeme spíš chodit sem. Teď si to tu zatím s Eliškou užíváme sami dva a já přemýšlím, co bych na oplátku mohl udělat já pro ni. Že bych se naučil stříhat? To by asi nedopadlo tak dobře, ale masáž bych určitě zvládl. Ona si to zaslouží.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články