Nina (32): Manžel prý o mém milenci celou dobu věděl. Teď mě poprosil, ať to omezím kvůli covidu

Nina (32): Manžel prý o mém milenci celou dobu věděl. Teď mě poprosil, ať to omezím kvůli covidu

Nina je tři roky vdaná, ale bohužel již rok podvádí svého staršího manžela. Myslela si, že to skrývá dobře, teď ji však manžel poprosil, aby schůzky s milencem kvůli koronaviru omezila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 21. 10. 2020 16:30

Když jsem si brala Petra, věřila jsem, že je to ten pravý, i přes to, že je mezi námi sedmnáctiletý věkový rozdíl. Imponovalo mi, že je starší, a myslela jsem si upřímně, že bude rád, že má mladou ženu, a nepodvede mě.

Nešlo odolat

Bohužel jsem to byla ale já, kdo si našel milence, i když jsem to opravdu neplánovala. Potkala jsem Davida v práci a trávili jsme spolu tolik času, že jsem se tomu jednou večer poddala. David věděl, že jsem vdaná, ale nadbíhal mi tak intenzivně, že to nešlo vydržet. Říkala jsem si, že si budu chvíli tajně užívat a pak to zase v tichosti ukončíme.

Dělala jsem vše proto, aby nic nepoznal

Dávala jsem si pozor, abych po sobě nezanechávala žádné stopy. V mobilu jsem vše poctivě mazala, nezdržela jsem se nikdy déle jak o hodinu. David mi slíbil, že po mně nebude chtít žádný vztah, pokud bych tedy sama nechtěla, a já si tak byla jistá, že z jeho strany nehrozí žádné odhalení.

Teď je opět všechno kolem koronaviru přísnější a Petr, který to do této doby trochu znevažoval, se najednou o to začal zajímat čím dál víc. Statistiky, které ho dřív nechávaly chladné, bere nyní vážně, možná i díky tomu, že jeho dva známí byli pozitivní a měli docela těžký průběh. Já dbám také na to, abych dodržovala hygienu. Nosím roušku, používám všude dezinfekci a nechodím zbytečně mezi lidi. Pouze do práce a do obchodu a k Davidovi.

Celou dobu to věděl

Jednou večer mě ale Petr zaskočil. „Bylo by dobré to začít brát vážně. Není to sranda. Jsem starší než ty, bůh ví, co se může stát,“ říkal zcela s vážnou tváří. Kývala jsem hlavou, že to plně chápu, a on dodal: „Takže tě prosím, omez na nějakou dobu schůzky s Davidem, než to bude bezpečné.“ Zůstala jsem jako opařená.

Nevěděla jsem, co říct. Šokovalo mě, že zná i jeho jméno. Než jsem stihla něco odpovědět, řekl, že se v tom nebudeme pitvat. Ví to už od začátku, ví, že s ním pracuji, ví, jak vypadá. „Nepotřebuji kvůli němu chytit covid“ a tím debatu uzavřel. Cítím se naprosto strašně, až po jeho slovech mi došlo, jak hloupá jsem. Celý rok jsem mu lhala a netušila jsem, že jeho úsměv, díky kterému jsem si myslela, jak mi všechno s láskou věří, byl vlastně úsměv, že ví, že mu lžu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články