Milada (51): Manžel měl na krku cucflek. Ohrozil naše manželství, zdraví a ztrapnil mě

Milada (51): Manžel měl na krku cucflek. Ohrozil naše manželství, zdraví a ztrapnil mě

Milada se lekla, že se její manžel poranil na krku, ale když se podívala blíž, zhrozila se. Byl to nefalšovaný cucflek a doma tak byla velmi nepříjemná nálada.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 10. 2020 16:30

S Milošem jsme spolu od mých devatenácti let, jemu je o tři roky víc, máme dvě dospělé děti, a tak nějak jsme si žili v poklidu v našem baráčku.

Harmonické manželství

Sice jsme spolu naposledy spali asi před deseti lety, ale na tom naše manželství stavěno nebylo. Rádi jsme spolu jezdili na zámky, hrady a do přírody. Na Miloše jsem se mohla kdykoliv spolehnout a když k nám přijely děti, užívali jsme si společný čas.

Myslela jsem, že se poranil

Když se nedávno zavřely hospody, den předtím v té naší visel plakát, že je otevřeno poslední večer až do odvolání a Miloš tam šel hned po práci. Večer jsem sledovala film, když se vrátil a já se zhrozila. Z dálky to vypadalo, že má příšernou podlitinu na krku a hned jsem vstala, abych šla k němu blíž. Jenže to nebylo poraněné, ale byl to klasický cucflek.

Nevěřila jsem svým očím, naposledy jsem to viděla, ještě když jsem byla mladá. „Ty máš cucfleka?!“ a on si hned ten krk přikryl a dělal, že neví, o čem mluvím. „To nemyslíš vážně, copak jsi puberťák?“ byla jsem v šoku z toho, že by něčeho takového byl schopný.

Je to potupné

Miloš měl zřejmě trochu víc upito, protože vrávoral, ale přísahal, že se nic nestalo. Jen se bavil s nějakou ženou a stalo se to omylem. Nechtěla jsem slyšet detaily, myslela jsem si, že v našem věku takové věci řešit nemusíme. Je naprosto neodpustitelné, že ohrozil naše manželství, ale také zdraví. V této nejisté době se líbal s jinou ženou, nebo tedy on tvrdí, že ho líbala ona, to není důležité, ale kolem nás je všude vir a on riskuje nejen své zdraví, ale i moje?

Nehledě na ztrátu důvěry, i když mi říká, že se to stalo poprvé a naposledy a k ničemu jinému nedošlo. Rozvádět se nebudu, ale dost mě tím zklamal, navíc to bylo pěkně trapné, protože to nešlo zakrýt a lidé moc dobře věděli, že to ode mě nebude.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články