Eva (33): S každým partnerem to byla katastrofa. Teď žiji život, který jsem dříve odsuzovala

Eva (33): S každým partnerem to byla katastrofa. Teď žiji život, který jsem dříve odsuzovala

Eva měla několik vztahů a do každého šla naplno. Bohužel se vždy zklamala a trápila se, že nedokáže najít nikoho normálního. Proto se rozhodla svůj život radikálně změnit.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 11. 2020 18:00

Když se mi rozpadl vztah s mým prvním klukem, se kterým jsem chodila dva roky, brala jsem to jako mladickou nerozvážnost. Říkala jsem si, že jsem mladá, hloupá a ten pravý teprve přijde.

Myslela jsem, že mám jen smůlu

Jenže po něm přišel další, který mě podváděl na každém rohu, a když jsem ho nachytala, jak jde po městě ruku v ruce s nějakou holkou, ještě se mi vysmál do obličeje. Po něm jsem poznala Jirku a u toho jsem si myslela, že spolu opravdu budeme napořád.

Samé hrozné vztahy

Bylo mi dvaadvacet a on byl o dva roky starší. Měl dobrou práci, nechodil vůbec do hospody, čas jsme trávili jen spolu. Pak jsem otěhotněla a jeho reakce mě zdrtila. Křičel na mě, že to dítě není jeho, sbalil si věci a opustil mě. Já pořád brečela a nevěděla, co budu dělat, nakonec jsem sama potratila a musela brát antidepresiva.

Dala jsem si na delší dobu pauzu od mužů a pak přišel Míra, který mě po dvou měsících vykradl. Filip, který mě už po třech týdnech začal fackovat, a také Adam, který mi tvrdil, že se chce oženit a založit rodinu, až mi pak volala jeho manželka. Poslední byl Lukáš. Ten mi po pár letech napsal zbaběle smsku, že si našel mladší přítelkyni, která má dvě děti.

Ten večer mi změnil život

Nikdy jsem neměla chlapy na jednu noc. Nejdřív jsem s nimi chodila a snažila se je poznat. Všechno pokaždé vypadalo dobře a já do toho šla s vírou, že teď je to konečně ono. Ale nedokázala jsem natrefit na nikoho normálního.

Pak se mi ozvala spolužačka ze střední a zašly jsme na víno. Seděly jsme spolu až do tří do rána a já jí vyprávěla o všem, co jsem zažila. Kristýna jen valila oči a říkala, jak jí je mě líto. Pak se smála, že ona takové problémy nemá, protože nikdy s žádným chlapem nerandila. „Ty jsi ještě panna?“ zeptala jsem se zaskočeně. Ona se ale smála a řekla: „Nejsem, ale jsem lesbička. Vůbec bych to do ní neřekla. O lesbičkách jsem si vždy myslela, že to jsou ošklivé a zapšklé holky, které vypadají jako kluk, ale Kristýna je krásná a báječná.

Ani ve snu by mě to nenapadlo, ale ten večer jsme skončily u ní a já se cítila naprosto fantasticky, jako kdybychom k sobě patřily. To, co jsem dřív odsuzovala, bylo najednou tak opojné a správné, že mi až tehdy došlo, co potřebuji ke svému štěstí. Je to Kristýna a její láska. Teď jsem nejspokojenější ve svém životě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články