Ivo (32): Je listopad a žena už vyzdobila byt. Máme strom a pořád hrají koledy, nevydržím to

Ivo (32): Je listopad a žena už vyzdobila byt. Máme strom a pořád hrají koledy, nevydržím to

Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce. Ivo se na ně těšil, protože jsou to první Vánoce s jeho ženou. Ta se ale do vánoční výzdoby pustila poněkud dřív a on z toho šílí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 11. 2020 10:00

Andreu jsem poznal loni na začátku prosince. Od prvního dne to s ní bylo jedno velké dobrodružství a já věděl, že to je žena, kterou si vezmu.

Zamiloval jsem se

Trávil jsem Štědrý den u rodičů, takže my dva jsme si dárky dali až druhý den. Pozval jsem ji k sobě a byl to naprosto úžasný večer. Už na Silvestra jsem jí šeptal do ucha, že ji miluji.

Vrhli jsme se do toho po hlavě

Andrea byla po všech stránkách dokonalá a já ji na Valentýna požádal o ruku. „Možná je to brzy, ale já s tebou chci být celý život,“ řekl jsem a ona brečela dojetím. Nastěhovala se ke mně. Pak přišel nouzový stav, takže jsme spolu byli opravdu pořád a ona dostala nápad, že bychom se mohli vzít už v létě. Líbilo se mi to, brali jsme se osmého srpna, měli jsme tam jen rodinu a nejbližší přátele a den jsme si maximálně užili.

Teď jsme spolu opět zavření doma, naštěstí máme oba práci, která se dá dělat na počítači, a já jsem byl doteď opravdu spokojený. Jenže Andrea jednou odpoledne jela do obchodu, a když se vrátila, tajemně se usmívala. Nic mi ale neřekla, já po tom nepátral a pak jsem šel spát.

Zešílím z toho

Když jsem se ráno probudil, málem jsem dostal infarkt. Andrea počkala, až usnu, a vytáhla z garáže vánoční stromek a nazdobila ho. Všude po bytě jsou vánoční dekorace, trpaslíci, svíčky a zlaté řetězy. „Není to trochu brzo?“ ptal jsem se, ale ona mi nadšeně ukazovala, jak vyzdobila i náš záchod. „Já miluju Vánoce, nevadí ti to?“ zeptala se nadšeně, ale moje odpověď ji stejně nezajímala.

Nechtěl jsem jí kazit radost, tak jsem řekl, že to je pěkné. Jenže ona druhý den nakoupila dva soby a dala světýlka do všech oken. Pořád tu hrají americké koledy, všechno svítí a bliká a já už z toho šílím. Po třetím nákupu jsem ji zastavil, že to stačí a není už nikde místo, ale za dva dny přišla krabice s druhým umělým stromem, který Andrea dala do ložnice. „Abych se mohla kochat před spaním,“ vysvětlila. Budou to naše první Vánoce a já se na ně vážně těšil, ale už mi to leze krkem a chci utéct. Tuto její mánii jsem bohužel nestihl poznat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články