Květa (34): Manžel se mi po pěti letech přiznal k šílené závislosti. Zničilo mě to

Květa (34): Manžel se mi po pěti letech přiznal k šílené závislosti. Zničilo mě to

Květa byla vzorná manželka a matka dvouletého Adámka. Svému manželovi dávala vše, aby byl spokojený, ale po pěti letech se dozvěděla něco, co jí obrátilo život vzhůru nohama.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 11. 2020 13:00

Dalibora jsem potkala v jednom pražském klubu. Byla jsem tam s kamarádkou. Zrovna se promítaly písničky s videoklipy a já na ně od stolu koukala, když jsem si všimla, že mě pozoruje jeden muž.

Náš začátek

Jak jsem měla náladičku kvůli alkoholu, vyjela jsem po něm, ať se laskavě otočí zpátky a neciví na mě. Jeho to ale nabudilo, přisedl si a chtěl se se mnou bavit. Já na něj byla čím dál ostřejší a jeho to očividně bavilo. Pak jsem se začala smát a slušně jsem se představila, a když jsem odcházela, vyměnili jsme si čísla. To byl náš začátek. Druhý den jsme se sešli a od té doby byli spolu.

Láska jako trám

Vztah jsme měli jak z románu a já o Daliborovi nadšeně vyprávěla mamince. Tehdy u toho byla ještě moje babička, která už nežije. Máma říkala, že láska prochází žaludkem a každý chlap potřebuje ženskou, která mu dobře uvaří. Babička se tenkrát uchechtla: „Nejdřív v kuchyni, potom v ložnici.“  Všechny jsme se smály.

Věděla jsem, že mají obě pravdu a náš vztah byl opravdu perfektní. Spali jsme spolu každý den, někdy i několikrát, uvařeno bylo vždycky. Jezdili jsme na výlety, na kterých vždycky Dalibor vymýšlel nová místa, kde bychom se mohli tajně milovat. Přišla jsem si jak v krásném snu, že z nás pořád vášeň nevyprchala. Pak jsme se vzali a narodil se nám Adámek. Ani poté se na našem vztahu nic nezměnilo.

Je to pro mě cizí člověk

Jenže teď se mi vše rozpadlo jako domeček z karet. Museli jsme nedávno být doma v karanténě, protože Daliborův šéf měl koronavirus. Do toho jsem já měla „své dny“ a v tyto dny prostě s Daliborem nespím. On začal být strašně vzteklý, chodil jak lev v kleci, že nesmí ven a ani nemá sex, a vyžadoval po mně alespoň jiné praktiky. Nechápala jsem, co se stalo, vždycky toto období několika dnů bez problémů toleroval. V tom afektu na mě zařval, že normálně sex má, i když já nemůžu. A pak už se nemohl zastavit. „Mám sex několikrát za den, chápeš? S tebou, nebo bez tebe!“

Nedokázala jsem pochopit, koho jsem si vzala. On se ale nemínil omluvit. „Jsem závislý na sexu, je to nemoc.“ Když jsem z něj chtěla vydolovat, kolikrát mě podvedl, smál se, že to nedokáže spočítat. „Ber to tak, že jsme spolu pět let a já měl každý den sex i jinde.“ To mě naprosto zničilo. Prý to tak měl vždycky a není to mnou. Z tohohle šoku se už nikdy nedostanu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články