Bohdana (34): Manžel má nemanželské dítě. Další šok přišel, když jsem zjistila, kdo je matkou

žena
Zdroj: Unsplash.com

Paní Bohdana často soutěžila se svojí mladší sestrou. Vždycky to bylo v určitých mezích, byla to spíš taková hra, kdo je lepší. Jednoho dne ale její sestra prohrála boj o muže, kterého chtěly ulovit obě, a zůstala na pomyslném druhém místě nebo alespoň to si myslela Bohdana. Po několika letech, kdy se sestry neviděly, vyšlo na povrch nepříjemné tajemství. Co se přesně stalo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 08. 2020 07:30

Mám sestru Eriku  (29), která je o pět let mladší než já. Byly jsme docela rivalky, stále jsme spolu soupeřily, ať už v dětství, nebo v dospělosti. Jednou jsme se tak rozhádaly, že jsem ji neviděla skoro pět let. Neunesla prohru.

Soutěživé sestry

Šly jsme jednou na diskotéku, kde jsme si obě všimly pohledného kluka, který stál u baru. Opět se v nás probudila soutěživost, která z nás ho uloví. Zamířily jsme k němu obě a každá jsme vytasila vlastní ženské zbraně. Erika je trochu víc temperamentní než já, takže jsem se v duchu bála, že vyhraje. Jenže Richard byl spíš moje krevní skupina, a tak dal přednost mně. To, že se nakonec vezmeme a založíme rodinu, mě u popíjení na baru ani nenapadlo. Ano, vyhrála jsem. Erika to neunesla a ten večer jsme se pohádaly tak, že jsme se rozešly ve zlém a roky se neviděly.

Já mezitím chodila s Richardem, který mě po čase požádal o ruku, usadili jsme se a po roce se nám narodila krásná dcera. Už jsem nijak neřešila, že se se svojí sestrou nevídám, natož proč.

Dcera ho prozradila

Richard byl vzorný tatínek, chodil s dcerou ven, bral ji na hřiště. Jednou ale dcera u večeře pronesla, že se těší, až se zase uvidí s Erikou a malou Lucinkou. Richard zrudl, mně chvíli trvalo, než mi to došlo.

Zeptala jsem se ho, kdo je Erika. Mlčel, měnil barvu jak chameleon a já ho začala nutit k odpovědi. Znovu a zvýšeným hlasem jsem se zeptala, kdo je sakra Erika. Odpověděl: ,,Přece tvoje sestra.“ ,,Prosím? Ty se vídáš s mojí sestrou?" Odpovídal tak pomalu, že jsem začala křičet, musela jsem nejdřív zahnat dceru do pokoje, aby nebyla svědkem rozvíjející se hádky.

,,Mluv!" Křičela jsem na něj. ,,Kdo je malá Lucinka?" ,,Její dcera." ,,A proč se s nimi vídáš? Proč?",,Víš, Lucinka je i moje dcera." Z ruky mi vypadla sklenička a rozbila se na tisíc kousků. Zničeně jsem si sedla a nevěřila tomu, co jsem právě slyšela. Začal mluvit...

Měsíc po tom, co jsme chodili my dva spolu, ho začala Erika svádět a on neodolal, právě kvůli jejímu temperamentu. Jak to, že jsem si ničeho nevšimla? Nechtěla jsem ani vědět, kdy za nimi jezdil, zdali to byly vymyšlené cesty do zahraničí nebo práce u kamaráda na zahradě.

Erika musela zkrátka zase soutěžit, jenže tentokrát to přehnala. Richard mi velmi ublížil, vždyť Erika je teta naší dcery. Je to švagrová mého muže. Je to zvrácené a nechutné.

Nevím, co mám dělat. Když se nechám rozvést, sestra vyhraje, dceři seberu otce. Pokud ve vztahu zůstanu, musím celý život trpět to, že mám manžela napůl se svojí sestrou. To nepřežiji!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články