Gabriela (44): Manžel mě podvádí, tak jsem šla na rande na slepo. Přišel někdo, koho jsem už znala

Gabriela (44): Manžel mě podvádí, tak jsem šla na rande na slepo. Přišel někdo, koho jsem už znala

Gabriela zcela náhodně přišla manželovi na nevěru. Vzhledem k tomu, že neměli žádné významné problémy, ji to dost ranilo. Ovšem neměla v plánu sedět doma a brečet. Rozhodla se pro pomstu, aby manžel věděl, jaké to je. Domluvila si rande na slepo, ale když dorazila na místo, nestačila se divit, kdo sedí u stolu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 08. 2020 13:00

Když jste v manželství dlouho, třeba jako já a manžel Luděk (49), může se vám stát, že váš manželský život zevšední. Pak ale snadno dochází k nevěře.

Nevěra člověka donutí jednat

hořkost nevěry ochutnala. Přišla jsem na ní manželovi zcela náhodně, když jsem si od něj chtěla zavolat, protože se mi vybil telefon. Nikdy jsem se mu v mobilu nehrabala, ale teď, nevím proč, jsem po ukončení hovoru najela do zpráv a nestačila se divit. Byl v kontaktu s nějakou ženou a evidentně mi s ní zahýbal. Bylo mi z toho zle, neměla jsem pocit, že mu doma něco chybí, to jsem se totiž dočetla. Že prý se mnou už to není takové.

Neuměla bych dělat, že to nevím, takže jsem mu to omlátila o hlavu a vymýšlela pomstu. Omlouval se, ale to mi je k ničemu, už mi ublížil. Doma zavládlo ticho a zlost.

Rande na slepo, pomsta bude sladká

Na svůj věk vypadám stále dobře, takže jsem si sedla k počítači, založila si profil na seznamce a čekala, kdo se ozve. Po pár dnech mi začal psát jakýsi Karel, chlápek v mém věku. Psali jsme si o všem a byl to moc příjemné, protože jsem se měla komu vypovídat. Domluvili jsme si schůzku. Dala jsem si záležet na vzhledu a doufala, že nepřijde cosi podobné třeba Shrekovi.

Neměla jsem to nějak promyšlené, jen jsem chtěla sama sobě dokázat, že na to taky ještě mám, a současně se pomstít manželovi za to, co mi provedl.

Když jsem vešla do restaurace, hledala jsem salonek, na kterém jsme se domluvili, abychom měli trochu soukromí. Uvnitř už seděl muž, který měl před sebou puget růži a skloněnou hlavu. Dosedla jsem a on promluvil: ,, Promiň miláčku, moc mě to mrzí, nechci tě ztratit, udělal jsem hloupost a udělám cokoliv, abys mi odpustila.“ Byl to můj Luděk, oblečený v obleku, oholený, málem jsem ho nepoznala. Nevěděla jsem, co mám říct, protože mi vážně ublížil, ale asi opravdu lituje. Zajímalo mě, jak to celé věděl. Jednoduše, jednou jsem nechala na počítači otevřené okno s tou seznamkou a on viděl můj profil, tak si založil svůj a doufal, že nic nepoznám.

Slib zněl jasně, beru si tě ve zlém i v dobrém...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články