Drahomír (23): Těšil jsem se na první noc s novou přítelkyní, co skrývala pod oblečením, jsem ale ještě neviděl

žena, muž, polibek
Zdroj: pixabay.com

Drahomír nám zaslal do redakce svůj příběh o tom, jak vypadá láska na první pohled. Agáta se ukázala jako jeho spřízněná duše. Vše mohlo být dokonalé, kdyby se přece jen u mladé slečny nenašla jedna chybička, která nakonec vztah zničila. Co jeho vyvolená skrývala?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 07. 2020 16:30

Jsem ten typ hodného kluka, kterého holky moc nechtějí. Vždycky mají vedle sebe raději nějakého lumpa, se kterým je trochu víc vzrušení než s ňoumou, jako jsem já.

Byla jako víla

Někdo tam nahoře už se na to asi nemohl koukat a tak mi seslal vílu. Jmenovala se Agáta (20). Byla jak víla Amálka, krásné veliké tmavé oči a ty její vlasy. Měla je blonďaté a velmi dlouhé. Nejkrásnější na celé věci bylo, že mě sbalila ona. Roznášela po sídlišti letáky do schránek a naše setkání se odehrálo ve dveřích. Pospíchal jsem do práce, tak jsem jí omylem vyrazil balík letáků z ruky a ty se rozletěly po celém přízemí. Ve chvíli, kdy se naše pohledy setkaly, rozbušilo se mi srdce a věděl jsem, že je to ona. Pomohl jsem jí papíry sesbírat a ona mi podala papírek s telefonním číslem a tiše řekla: ,,Třeba mi večer napiš." Ještě ten večer jsem jí zavolal a domluvili jsme si rande.

Jsem pokrytec, nechal jsem ji jít

Nejdřív jsme se oťukávali, chodili do kina nebo na brusle. Láska byla den ode dne silnější a já jsem byl ten nejšťastnější muž na světě. Byla dokonalá. Jednou o víkendu jsem navrhl, abychom si udělali romantický večer u mě doma, je to sice klišé, ale každý ví, co takové pozvání znamená. Těšil jsem jako malý kluk, až se s mojí vílou pomiluji.

Přišla s láhví vína v ruce, vypadala trochu vyplašeně, ale to i já, jen jsem to nedával najevo. Když skončil film a bylo po jídle, začal jsem se s Agátou pomaličku mazlit, nejdřív mi to opětovala, ale když už jsem ji začal svlékat, začala se bránit, že bych měl něco vědět. Napadlo mě, že by byla panna?

,,Víš, já jsem tak trochu ten přírodní typ", řekla. Já jsem byl tak vzrušený, že jsem to nechápal, vášeň mi zatemnila mozek.  Když jsem jí sundal džíny, lekl jsem se, měla snad ještě víc chlupaté nohy než já. Dělal jsem jako že nic, ale uvnitř sebe jsem křičel, co teď budu dělat? To nebylo všechno. Když si sundavala triko a zvedla ruce nad hlavu, v podpaždí měla hotovou džungli. "Uff," pronesl jsem. Znejistěla a zeptala se: ,,Tobě to vadí, vid?“ Vadilo a hrozně. Jsem pokrytec, nedokázal jsem už pokračovat a na sundání kalhotek nedošlo.

Pochopila, sbalila se a s pláčem utekla. Já jsem to po týdnu nějak rozdýchal a teď se cítím jako hlupák. Stýská se mi po ní, ale ona na moje telefonáty a SMSky nereaguje. Přišel jsem asi o svoji životní lásku kvůli tomu, že chtěla být svá a já to nepochopil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články