Klára (38): V dceřině počítači jsem našla erotické fotky. To ovšem nebylo všechno

žena, počítač
Zdroj: pixabay.com

Klára má jedinou dceru, která je momentálně v pubertě. Učí se ale dobře a nedělá žádné problémy. Klára ovšem náhodou narazila na něco, co jí vyrazilo dech. O co ve skutečnosti jde, nám Klára pověděla ve svém příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 21. 06. 2020 08:30

Jmenuji se Klára a je mi 38 let. S manželem Karlem (40) vychováváme šestnáctiletou dceru Eriku. Nikdy s ní nebyly žádné problémy, ale nedávno jsem narazila na šokující věc. Erika si dopisuje s o dost starším klukem a posílá mu nemravné fotky.

Tajemství odhaleno, narazila jsem na šokující věci

Naše dcera je jedináček. Je to hodná holka, dobře se učí, závodně plave a nikdy s ní nebyly problémy. Jediné, co jí často vyčítáme, že je neustále přilepená k notebooku nebo telefonu. To ale k dnešní době asi patří. Jednoho dne, když byla Erika ve škole, jsem dělala velký úklid a řekla jsem si, že jí poklidím i v pokoji. Na posteli byl otevřený její notebook. Když jsem ho chtěla trochu otřít od prachu, objevily se mi na displeji šokující zprávy.

Nevěděla jsem, jestli ho mám zavřít, nebo si to přečíst. Nakonec jsem zvolila druhou variantu a nestačila jsem zírat. Zjistila jsem, že si naše dcera dopisuje s pětadvacetiletým Filipem. Flirtovali spolu a psali si o sexuálních věcech. O takových, co bych ani nečekala, že Erika zná. Byla jsem opravdu v šoku. A když jsem viděla, jaké fotografie si vzájemně vyměňují, dostala jsem velký strach a přepadla mě panika. Přece jen je o dost starší.

Nechci ztratit její důvěru, ale mám o ni strach

Od té doby to nemůžu dostat z hlavy a nevím, zda to mám říct manželovi, protože ten by z toho asi zešílel. Je to pořád jeho malá holčička. Podle mě je tohle už přes čáru, ale zase nechci, aby mi dcera přestala důvěřovat, tím že jsem jí vlezla do jejího soukromí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články