Vlasta (45): Pubertální syn střídá holky jako ponožky. V jedné věci jsem mu ale odmítla vyhovět

Vlasta (45): Pubertální syn střídá holky jako ponožky. V jedné věci jsem mu ale odmítla vyhovět
Zdroj: pixabay.com

Vlasta má dva syny. Ten mladší jí však dělá velké starosti. Je zrovna v pubertě a je to pěkný sukničkář. Během měsíce vystřídá i několik holek. Se svým příběhem se nám Vlasta svěřila.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 17. 06. 2020 10:00

S manželem Robertem (48) žijeme dvacet let. Naše manželství je pohodové a máme spolu dva syny. Staršího Tomáše (19) a mladšího Davida (15). Tomáš právě úspěšně dokončil střední školu a chystá se na vysokou a David chodí na průmyslovku. Momentálně nás trápí mladší David, protože je mu teprve patnáct a už stihl vystřídat několik holek.

Syn se nespokojí jen s jednou slečnou

David je typický hezoun. Tmavé vlasy, modré oči a atletická postava. Vždycky se rád předváděl a holky po něm pokukovaly. Už v první třídě se s holčičkami pusinkoval a měl rád jejich společnost. A nyní ještě víc, protože ve škole jsou samí kluci, a tak David vyhledává jejich společnost. Rád s nimi chodí ven, vodí se za ručičky a líbá se s nimi. To by ani nevadilo. Ale během měsíce jich vystřídá tolik, že se to nedá ani spočítat.

Navrhl, že si je bude vodit domů, to jsem rázně odmítla

Manžel s ním mluvil i o sexu, ale syn ho odpálkoval s tím, že ví, jak se kondom používá, a jeho rady prý nepotřebuje. Jsem z toho popravdě zoufalá, a nevím, kde se v něm to sukničkářství vzalo. Dokonce na nás zkusil, že si bude vodit slečny domů. To jsem mu okamžitě zatrhla. A David se urazil. Během týdne jsem ho potkala se dvěma jinými holkami. Vkus má tedy vytříbený, to se musí nechat. Ale jak mu vysvětlit, že nemusí střídat holky jako ponožky.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články