Gábina (38): Manžel je chronický nevěrník. Už s ním nedokážu žít, děti se rozhodly jinak

Gábina (38): Manžel je chronický nevěrník. Už s ním nedokážu žít, děti se rozhodly jinak
Zdroj: Unsplash.com

Gábina má za manžela pořádného záletníka. Po patnácti letech manželství se konečně rozhodla pro rázný krok, ale její děti to vidí jinak. A to jenom proto, že si je její manžel začal kupovat. Osmatřicetiletá Gábina se nám svěřila se svým trápením.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 10. 06. 2020 10:00

Svého muže Hynka (40) jsem si brala před patnácti lety. Už když jsme se seznámili, jsem věděla, že nenechá žádnou sukni na pokoji, ale byla mezi námi velká vášeň a později i láska. Tak jsem si řekla, že tomu dám šanci. Ale šeredně se mi to vymstilo, a já po celou dobu manželství mu jen odpouštěla jeho milostné avantýry. Už mi ale došla trpělivost.

Zamilovala jsem se do nevěrníka

Hynka jsem poznala před sedmnácti lety. Vlastně jsme se znali z naší party, se kterou jsme chodili ven. O Hynkovi bylo známo, že má rád holky, a tak mě nikdy moc nezajímal, ale jednou se to zvrtlo. Vyspali jsme se spolu a bylo to. Byla jsem zamilovaná až po uši. On teda taky. A tak jsme spolu začali chodit. Hynek dělal věci, které nikdy předtím ne. Představil mě své rodině a v té době bral náš vztah vážně.

Po roce jsem otěhotněla a Hynek mě požádal o ruku. Já byla štěstím bez sebe, ale máma mě varovala. A měla pravdu. O opačné pohlaví neztratil zájem. A já postupně nacházela jeho konverzace na erotických seznamkách, později i smsky od milenek. Vždycky sliboval, že toho nechá, že jsem ta jediná, kterou miluje. To možná byla pravda, ale až teď jsem si přiznala, že je to chronický nevěrník.

Já oznámila rozvod, manžel zvolil jinou taktiku

Narodily se nám dvě děti. Jiří (15) a Klárka (10). Jako táta byl Hynek opravdu skvělý. A jako manžel věděl, že mu vždycky podlehnu. Rozuměli jsme si a já si bláhově myslela, že ho to jednoho dne přejde. Nepřešlo, a já se většinu času trápila nebo brečela do polštáře. Například, když mi jeho milenky psaly, že je můj muž neřád, a co všechno provádí. Styděla jsem se, ale nedokázala jsem ho opustit.

Před několika týdny se ve mně něco zlomilo, a já si řekla, že už takhle nechci dál žít. Že mám přece právo na normální život. Řekla jsem mu, že se rozvedeme. A začala ta samá písnička, že mě miluje, a že beze mě nic nemá cenu. Dětem dokonce přiznal, že mi byl nevěrný. Byly naštvané, nechtěly s ním mluvit a s mým odchodem souhlasily, ale manžel na to šel chytře. Věděl, že je zle, a tak si začal děti kupovat. Dává jim drahé dárky a dovoluje jim prakticky všechno. Já ho nemůžu ani vidět, ale děti to nyní vidí jinak. A chtějí zůstat s tátou. Jsem z toho zoufalá, ale obměkčit se tentokrát rozhodně nenechám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články