Stela (47): Dcera přistihla manžela při nevěře a mně dala šokující ultimátum

Stela (47): Dcera přistihla manžela při nevěře a mně dala šokující ultimátum
Zdroj: pixabay.com

Donedávna si Stela myslela, že má spokojený život. Ale přišla chvíle pravdy, která všechno krásné zbortila. Její dcera nachytala svého otce při nevěře a dala mámě ultimátum. Co se v tomto příběhu odehrává? S tím se nám svěřila čtenářka Stela.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 07. 06. 2020 13:00

S manželem Frantou (50) jsem se seznámila před třiceti lety. Tehdy jsem byla hodně mladá, bylo mi pouhých 17 a František už se mnou laškoval. Já se do něj bláznivě zamilovala a prakticky jsme čekali jen na to, až mi bude osmnáct a budeme se moci vzít. S odřenýma ušima jsem prolezla střední školu, protože mě v té době nezajímalo nic jiného než můj báječný kluk.

Manžel slavil padesátku a pokazil, co mohl

Nakonec jsme počkali a František si mě bral v mých devatenácti. Krátce po dvacítce se nám narodila dcera Evelína (27) a o tři roky později syn Lukáš (24). Obě děti se nám povedly a dělají nám radost. Franta je báječný otec a donedávna byl i skvělý manžel. Ale přišel okamžik pravdy, který náš dosavadní život zbortil.

Franta slavil padesátku. Byli pozvaní všichni nejbližší, známí i kamarádi. Manžel si to báječně užíval a já byla spokojená, že se mi příprava oslavy opravdu povedla. Z celodenního běhání jsem byla unavená, a tak jsem si šla lehnout dříve. Franta ještě zůstal na zahradě a bavil se s ostatními. Mezi zúčastněními byl i jeho kamarád Láďa s manželkou. Už při oslavě jsem si všimla, že po sobě pokukují, ale došlo mi to až později.

Dcera přistihla otce při sexu s jinou ženou a mně dala ultimátum

Když se Franta z oslavy vytratil a dlouho se nevracel, šla ho naše dcera hledat. To, co ale uviděla, ji šokovalo a utekla. Nachytala Frantu, jak má sex s manželkou kamaráda Ládi. Druhý den, když jsme uklízeli, se Evelína chovala divně. S manželem nepromluvila ani slovo a na mě se sotva podívala. Tušila jsem, že se něco muselo stát, protože Evelína byla vždy otevřená a nestalo se, že by byla potichu.

O pár dní později mi zavolala, zda by se mnou mohla mluvit. Byla jsem ráda, že se konečně ozvala. Sešly jsme se v naší oblíbené kavárně. Ani jsem se nestihla posadit a dcera na mě vyhrkla: ,,Táta ti byl nevěrný.“ Nevěřila jsem tomu do té doby, než mi vyložila celou pravdu, jak k tomu došlo. Zároveň mi dala nůž na krk a řekla, že jestli mu odpustím, už se mnou nikdy nepromluví. Je jako vyměněná a já dostala ultimátum. Buď manžel, nebo dcera.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články