Romana (22): Jsem stále panna, ale přítel si myslí něco jiného

Romana (22): Jsem stále panna, ale přítel si myslí něco jiného
Zdroj: pixabay.com

Romana měla těžké dětství. Vyrůstala jen s matkou, kterou zradil její muž a Romanin otec. Proto ji máma od mužů odrazovala a Romana má teď obavy z fyzického kontaktu. Svěřila se nám se svým příběhem.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 13. 06. 2020 08:30

Jmenuji se Romana a je mi 22 let. Asi před dvěma měsíci jsem se seznámila s Patrikem (24). Není to sice žádný hezounek, ale je moc milý, pozorný a je mi s ním dobře. A to je pro mě důležité, protože jsem zatím poznala samé exoty. Patrikovi důvěřuji, ale ještě ne natolik, abych mu prozradila své tajemství.

Máma mi neustále vtloukala do hlavy, jací jsou muži parchanti

Když mi bylo sedm, táta mě a mámu opustil. Našel si jinou ženu a zařídil nový rodinný život. Mámu to tenkrát hodně vzalo, a proto, když jsem byla v pubertě, mě neustále od mužů odrazovala. Svého otce prakticky neznám a ani na tom nehodlám nic měnit. Od mámy jsem poslouchala, jak jsou muži zkažení a nevěrní.

Na střední škole se kolem mě kluci točili, ale já měla v hlavě stále máminy proslovy: Všem jde jen o jedno, nikoho mi domů netahej. A tak jsem se držela raději dál. Pár z nich jsem poznala a chvíli se s nimi i scházela, ale byli to samí exoti, takže jsem si říkala, že máma měla nakonec pravdu.

Nedovažuji se mu říct, že jsem panna

Když mi bylo dvacet, našla jsem si práci a odstěhovala se.  Najednou jsem si mohla dělat, co jsem chtěla, ale vlastně jsem nevěděla, jestli to chci a veškerá pozvání na rande jsem odmítala. Až tak jsem byla z mámy zblblá. Ale před dvěma měsíci jsem byla pozvaná na oslavu narozenin mé kamarádky a poznala tam Patrika. Patrik se spíš stranil, stejně jako já, a proto nás to k sobě asi táhlo. Hned druhý den se mi ozval a pozval mě na rande. Kývla jsem, ale byla jsem z toho hodně rozpačitá.

Uběhlo několik týdnů a my se stále scházíme. Už jsme se i několikrát líbali, ale víc jsem mu nedovolila. Neví totiž, že jsem panna, a já se mu to i bojím říct. Všiml si, že jsem zdrženlivá, ale myslí si, že je to kvůli dřívějším špatným zkušenostem. A já se mu neodvažuji svěřit. Bojím se pohlavního styku, i toho, že bych ho mohla ztratit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články