Sylvie (27): Vyspala jsem se se svým nejlepším kamarádem. Všechno se změnilo

Sylvie (27): Vyspala jsem se se svým nejlepším kamarádem. Všechno se změnilo
Zdroj: pixabay.com

Sylva měla několik let nejlepšího kamaráda, který jí byl oporou, a skvěle si s ním rozuměla. Ale jednoho dne udělala hloupost, která všechno změnila. Co se stalo, se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 22. 05. 2020 16:30

Jakuba (28) znám už od střední školy, a tehdy vzniklo naše velké přátelství. Máme hodně společného, rádi sportujeme a zajímáme se o psychologii a svět kolem nás, což nás hodně sbližuje. Máme stejný smysl pro humor a dokážeme si ze sebe dělat legraci.

Přítel versus nejlepší kamarád

Před rokem jsem poznala Davida (30). David byl spíše krotký, ale rozuměli jsme si. Hned na začátku vztahu jsem mu pověděla o Kubovi. Byli jsme s Kubou opravdoví kámoši a viděli se často. Přála jsem si, aby ho přijal. I když jsem tušila, že může žárlit.

Asi před dvěma měsíci mi David řekl, že mě Jakub potřebuje neustále zachraňovat, a že mu leze na nervy a dal mi také jasné ultimátum: ,,Buď já, nebo on.“ Tohle se opravdu nevyvedlo a byla jsem naštvaná. Nikdy jsem mu nedala důvod k sebemenší žárlivosti. A nikdy jsem Kubu neupřednostňovala. A tak náš vztah vyšuměl.

Skončili jsme spolu v posteli

Jednou jsme slavili narozeniny kamaráda, a byl tam i Kuba. Byla to pořádná akce a oba jsme se rozšoupli. Ani nevím jak, ale nakonec jsme spolu skončili v posteli. Když jsem se ráno probudila, rvala jsem si vlasy hrůzou. Tohle je prostě konec. Konec našeho přátelství, říkala jsem si. Než se Kuba probudil, byla jsem pryč.

Zavolal mi a řekl, že se musíme sejít. Tušila jsem, co bude následovat. A měla jsem pravdu. Kuba mi řekl, že včerejší noc všechno změnila, a že je do mě zamilovaný. Prásk! Tohle přesně jsem nechtěla. Věděla jsem, že tím skončí naše dokonalé přátelství. Neříkám, že k němu také něco necítím a sex byl naprosto famózní, ale naše kamarádství je mi přeci jen cennější. Ale už to nikdy nebude jako dřív. I když spolu budeme, nebo nebudeme.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články