Magda (31): Koronavirus mě připravil o lásku. Nemohla jsem už dál

Magda (31): Koronavirus mě připravil o lásku. Nemohla jsem už dál
Zdroj: Pixabay.com

Magda našla svou lásku a jejich vztah na dálku fungoval skvěle. Ale jen do té doby, než přišel koronavirus a byla nařízena karanténa. Co se stalo? A proč o svého partnera přišla? To se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 13. 05. 2020 11:00

Jmenuji se Magda a je mi 31 let. Žiji v Brně, ale díky své práci často cestuji a jezdím do hlavního města. Při jedné pracovní cestě jsem poznala charismatického Petra (35). Petr pracoval na stejném projektu, a hned na první pohled se mi zalíbil. Brzy mi bylo jasné, že ani já mu nejsem lhostejná.

Láska na dálku

Po dlouhé pracovní schůzce jsme se domluvili, že zajdeme na drink. Hodně jsme se smáli, a já cítila, že mé emoce vůči němu jsou pozitivní a otevřené. Prostě jsme si sedli. Odjela jsem zpátky domů a neměla v hlavě nic jiného, než Petra. Denně jsme si psali a volali. Sice nás oddělovala dálka, ale ani jednomu z nás to nevadilo.

Čas ubíhal a takto jsme fungovali dva roky. Buď jsem jezdila za Petrem já, nebo on za mnou. Společně strávené chvíle pro nás byly velmi vzácné, a proto jsme si je užívali na maximum. Každý z nás však potřeboval dostatek místa k seberozvoji.

Karanténa ukázala pravdu

V březnu jsem měla odjet za Petrem, ale přišla velká zkouška kvality našeho vztahu – koronavirus. Byli jsme v kontaktu každý den, ale doteky mé lásky chyběly. Člověk si řekne, že jsme na to byli zvyklí, přesto jsme si společný čas uzpůsobovali podle sebe. Nařízená karanténa nám však udělala velkou čáru přes rozpočet. A postupem času byl náš vztah na úplně jiné úrovni. Spadli jsme někam na nulu.

Náš online kontakt nebyl tak častý. A já začala mít smíšené pocity. Petr mi vyčítal, že často pofňukávám. Nechtěla jsem ho otravovat, jen mi hrozně chyběl. Karanténa byla prostě proti nám. Hádali jsme se, čím dál víc, a to že jsme nemohli být v tělesném kontaktu, udělalo do našeho vztahu pořádnou díru. Petr začal dělat i žárlivé scény, i když neměl sebemenší důvod. A tak to pokračovalo pořád dokola.

Už jsem nemohla dál! Musela jsem se rozhodnout. Vztah s Petrem jsem před dvěma týdny ukončila. Nakonec jsem se o sobě dozvěděla takové věci, že jsem si řekla, že jsem udělala dobře. Možná bychom to ani po návratu do reality neustáli.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články