Mirka (26): Přítel chtěl sex až po svatbě. Dopadlo to tak, jak jsem předpokládala

dívka, žena
Zdroj: Pixabay.com

Mirka si našla muže snů, ale byl v tom háček. Její partner Mikuláš byl věřící a víra mu nedovolovala vést sexuální život dříve než po svatbě. Mirka se proto rozhodla k ráznému kroku. Jak její příběh dopadl?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 17. 05. 2020 07:30

Se svým snoubencem Mikulášem (26) jsem se seznámila před dvěma lety. Byla to celkem romantika. Byly Vánoce a konala se vánoční bohoslužba. Procházela jsem kolem kostela a na náledí upadla, v tom už mi Mikuláš pomáhal zpátky na nohy. Měl krásný úsměv a já si drze řekla o jeho telefonní číslo. Samozřejmě jsem ho chtěla někam pozvat, za to, že mě ,,zachránil“ . Nutno podotknout, že nejsem věřící, ale každoročně doprovázím babičku na mši.

Polibek odmítl

Mikuláš byl strašně vstřícný a hodný kluk. Já byla trochu divočejší. A když mě nechtěl políbit, velmi mě to zarazilo. Dala jsem tomu ještě šanci a po pár schůzkách mi řekl, že je věřící. To mi mohlo dojít, když mě sbíral u kostela. Občas jsme se trochu nepohodli, ale díky tomu, jaký Mikuláš byl, jsme spolu byli šťastní.

Čekat do svatby by se mi nevyplatilo, chtěla jsem vědět, zda jsme kompatibilní

Byli jsme do sebe zamilovaní, ale něco tomu chybělo. Ano, správně. Sex. Když už jsem to nemohla vydržet, protože Mikuláš byl vážně kus. Řekl mi, že chce sex až po svatbě. To mi mohlo dojít, přesto jsem z toho byla odrovnaná. Napětí bylo znát, a já si musela rozmyslet, zda mi to vůbec stojí za to, a zda se mi vyplatí čekat. Dokázala jsem si s ním představit budoucnost, ale potřebovala jsem vědět, jaký je v posteli. Bude to fungovat?

Hlavou se mi honily různé myšlenky. Zeptala jsem se, jestli si to opravdu nemůžeme vyzkoušet, dříve než po svatbě. Odpověď zněla jasně: ,,Nejde to.“ V tu chvíli jsem měla jasno. Potřebuji jistotu i v intimním životě. A Mikuláš mi ji nemohl dát. Proto jsem se rozhodla, že náš vztah ukončím. Mikuláš byl zklamaný, ale řekl mi, že to chápe. Od té doby jsme se ještě párkrát viděli, ale náš vztah funguje jen na kamarádské úrovni.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články