Linda (27): Sexem jsem dosáhla vyššího platu. Teď mě má šéf v hrsti

Linda (27): Sexem jsem dosáhla vyššího platu. Teď mě má šéf v hrsti
Zdroj: pixabay.com

Linda pracuje v úspěšné firmě jako obchodní manažerka. Usilovala o zlepšení pracovních i finančních podmínek. Rozhodla se, že k tomu využije firemní večírek a osloví svého šéfa. Ale zvrtlo se to! Co se stalo, se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 12. 05. 2020 16:30

Jmenuji se Linda a je mi 27 let. Pracuji jako obchodní manažerka v jedné velmi úspěšné firmě. Naše firma slavila výročí a řekla jsem si, že je to dobrá příležitost, říct si o lepší pracovní podmínky a třeba i o vyšší plat.

Hlavně opatrně!

Věděla jsem, že musím šéfa zaujmout a přesvědčit, jde o hodně. Na večer jsem se připravovala dlouhé hodiny. Je to tady! S přibývajícím časem na večírku jsem hledala vhodnou příležitost, kdy šéfa oslovit. Posilněna několika sklenkami vína, jsem konečně vyrazila k jeho stolu, kde byl zrovna sám. To byla moje chvíle!

Šéf se jmenoval Milan. Pozval mě na další skleničku. ,,Uf,“ povzdechla jsem si.  A vyrazili jsme k baru. Opatrně jsem mu začala vyprávět o svých obavách. Svěřila jsem se mu, že nevím, zda tolik práce, kterou mi zadal, zvládnu. ,,A za stejný plat,“ dodala jsem. Slíbil mi zlepšení. Oddychla jsem si. To netrvalo moc dlouho. Asi za to bude něco chtít...

Výměnný obchod

Povídali jsme si skoro hodinu, a pak mi nenápadně sjel rukou do klína. A vlastně se mi to líbilo. Dlouho jsme nečekali a vyrazili do hotelu. Měli jsme opravdu vzrušující a odvážný sex. Ráno se mi však Milan nedokázal podívat do očí a raději zmizel. Druhý den jsem šla do práce. Měla jsem obavy a nevěděla, co mě čeká. Lepších pracovních podmínek jsem dosáhla, ale….

Milan si ze mne udělal společnici na zavolání. Kdykoliv si řekne, musím se mu podvolit. Teda pokud nechci přijít o práci, což rozhodně nechci. Poprvé se mi to s ním líbilo, ale teď je to hodně perverzní a nevím, jak z toho ven.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články