Nikola (35): Před lety mi zanechal pořádnou jizvu na srdci. Teď to svému ex vrátím i s úroky

Nikola (35): Před lety mi zanechal pořádnou jizvu na srdci. Teď to svému ex vrátím i s úroky
Zdroj: pixabay.com

Nikole se před pár lety zhroutil celý svět, když načapala svého přítele se svou nejlepší kamarádkou. Mezitím se Nikola vdala i rozvedla, ale teď se objevila příležitost to bývalé lásce vrátit i s úroky. Jak to celé dopadlo, se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 09. 05. 2020 07:30

Nikola se před rokem rozvedla se svým o dost starším manželem. Společně se na tom domluvili, protože oba zjistili, že se jejich cesty rozcházejí. A před pár měsíci se Nikole ozval její bývalý partner Dan (36). Napsali si pár esemesek a vyměnili několik fotek.

Přišla jsem tehdy o všechno

Předtím, než jsem se vdala, jsem chodila s Danem. Dan byl vždycky na ženský. Ale připravil mi hodně nepříjemnou zkušenost, která mi v srdci zanechala hodně bolavé místo. Načapala jsem ho se svou ,,nejlepší kamarádkou“ Sabinou. V jeden okamžik jsem tak přišla o svou lásku i o nejlepší kamarádku. Chtěla jsem, co nejdříve zapomenout, a možná právě proto jsem se vdala. A dopadlo to tak, jak to dopadlo.

Oplatím mu stejnou mincí

Věděla jsem, že teď přišla moje chvíle. Začala jsem s Danem znovu chodit. Dan je ze mě vážně vedle. A to se mi přesně hodí! Mám totiž jasný plán. Zlomil mi srdce, a to mu prostě nesmí projít. Nechala jsem ho, aby ze mě čím dál víc šílel. Dělám, co mu na očích vidím a báječně nám to klape. Kdo by to byl řekl…

Jakmile to bude nejméně čekat, oplatím mu to s jeho kamarádem a postarám se o to, aby seděl v první řadě. Někomu se to může zdát hodně podlé, ale já se mu chci pomstít, za to, co mi před lety udělal.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články