Přišla jste mu na nevěru? 5 tipů, jak se co nejlépe pomstít!

Přišla jste mu na nevěru? 5 tipů, jak se co nejlépe pomstít!
Zdroj: pixabay.com
Je důležité, abyste po zjištění nevěry měla nadhled.Bolí vás to, je vám z toho zle, ale tím se nic nevyřeší.Pokud jste přesvědčení o tom, že už ho nikdy nechcete vidět a váš vztah po provalení nevěry definitivně skončil, zkuste se spolčit s jeho milenkou.Zkuste mu udělat nějakou nelichotivou fotografii, třeba jak sedí na záchodě.+ 3 fotky+ 4 fotky

Muži jsou tvorové nevyzpytatelní. Někteří jsou ideální a věrní, najdou se mezi nimi ale i takoví, kterým prostě jedna žena nestačí. A když podvedou jednou, udělají to i podruhé i padesáté. Když pak na milenku přijde žena, zhroutí se jí celý svět. Jak se nevěrníkovi co nejlépe pomstít, aby to nikdy nezapomněl?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 26. 03. 2018 21:01

Přišla jste svému drahému na nevěru? Zjistila jste, že to nebylo jen jednou, ale schází se s ní za vašimi zády už delší dobu? Určitě je to pro vás velká rána a zhroutil se vám celý svět. Až se z toho vybrečíte a přejdou vás ty nejhorší myšlenky, pomstěte se mu! Tady je 5 tipů, kterými se můžete inspirovat.

1. Ignorace

Je důležité, abyste po zjištění nevěry měla nadhled. Bolí vás to, je vám z toho zle, ale tím se nic nevyřeší. Pokud chcete s partnerem i přes to, že jste mu přišla na nevěru, zůstat, ignorujte to. Ignorujte, že má milenku, netrapte se tím a uvidíte, že jemu samotnému to začne vadit a zase za vámi brzy přileze.

2. Z milenky kamarádka

Pokud jste přesvědčeny o tom, že už ho nikdy nechcete vidět a váš vztah po provalení nevěry definitivně skončil, zkuste se spolčit s jeho milenkou. Je možné, že o vás třeba ani nevěděla. Když se vy dvě dáte dohromady a stanou se z vás kamarádky, váš, nyní už bývalý partner, bude rudý vzteky. A kvůli svojí hlouposti přijde jak o vás, tak i svoji milenku.

3. Fotografie na Facebooku

Na sociálních sítích má mnoho kamarádů, před kterými si hraje na frajera, ale i hezkých kamarádek, a jedna či více z nich můžou být právě milenky, na které jste mu přišla. Zkuste mu udělat nějakou nelichotivou fotografii, třeba jak sedí na záchodě, anebo spí s otevřenou pusou, či cokoliv dalšího - nechutného, co vás napadne a fotku pak dejte na sociální síť. Pomsta je prostě sladká.

4. Vyhoďte mu věci

Když už víte, že byste ho nejraději neviděla, protože byste ho přetrhla jako hada, jednejte. Má značkové oblečení? Nové boty, které ho stály majlant? Prostě je vyhoďte! Za svoji nevěru bude pořádně pykat a ještě se vám bude omlouvat.

5. Žádná pomsta

Nebo se na pomstu úplně vykašlete, protože tím ublížíte akorát sama sobě a vydáte energii, kterou byste mohla investovat jinde. Pokud bydlíte ve vašem bytě, prostě mu dejte kufry před dveře, a už se s ním nikdy nemusíte potkat. Pokud bydlíte u něj, sbalte si svoje věci a hrdě odkráčejte klidně i k rodičům. On se bude najednou cítit sám a opuštěný, a to je ta nejlepší pomsta.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články