4 nejčastější druhy nevěr. Která zabolí nejvíce?

Nevěra dokáže rozvrátit manželství.
Zdroj: zdroj: pixabay
Nevěra je těžkým životním obdobím.DOkáže dva lidi rozdělitCesta zpět se hledá těžkoNedělejte ze svého protějšku blbce. Raději vždy z pravdou ven+ 1 fotka+ 2 fotky

Nevěra bolí a zraňuje. Zároveň je to důkaz toho, že je ve vztahu něco hodně špatně. Málokterý chlap podvádí, když je doma spokojený. Existuje mnoho typů nevěr. Tento výčet ukazuje ty nejčastější a zároveň i nejbolestivější.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 24. 03. 2018 16:53

Byl to úlet

Spořádaný otec a milující manžel jednou na večírku ujede a vše svádí na alkohol a opilost. Opravdu je tedy člověkem, který když se opije, tak absolutně neví, co dělá? Nebo je to jen chabá výmluva? Je důležité si uvědomit, že alkohol rozhodně není polehčující alkohol a nic, zač by se mělo odpouštět. Říká se, že ve víně je pravda. Alkohol jen násobí a zviditelňuje frustraci a problémy vyplouvají na povrch. Nevěra v opilosti značí jedno – už dlouho jsem tě chtěl podvést, ale teprve alkohol mi k tomu dodal kuráž.

Je zamilovaný do někoho jiného

Bohužel i toto se může stát. Můžete se ale na někoho zlobit, když chová city k někomu jinému? To je opravdu složitá otázka. Tyto milostné trojúhelníky nemají dlouhého trvání. Vždy to praskne a potom to bolí ještě víc. Není dobré dělat z někoho blbce. Pravda je sice krutá, ale osvobozující.

Jedna rodina mu nestačí

Sice to není až tak časté, ale opravdu se to děje. Vlastně to ani nelze brát jako nevěru. Muž má zkrátka dvě ženy. Ženy to o sobě navzájem ví. K žádnému lhaní a tutlání nedochází. Když to vyhovuje všem zúčastněným, tak proti gustu… Ale přeci jenom to není pro každého. Občas to totiž zachází i do extrémů a takto ,,naladění“ muži mohou obletovat klidně i šest žen najednou.

Nevěra v kruhu rodinném

Asi nejhorší typ nevěry, který boří rodinné vztahy. Nejednou se stalo, že se žena spustila se švagrem, tchánem apod. Když tyto nevěry prasknou, dovedou zničit kompletně celou rodinu. Cesta zpět k sobě je pomalá, trnitá a někdy se nepovede vůbec. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články