Vanesa (28): Přítel kamarádky mi navrhl sex ve třech, já ho ale šokovala o to víc

Vanesa (28): Přítel kamarádky mi navrhl sex ve třech, já ho ale šokovala o to víc
Zdroj: Freepik.com

Vanesa měla od dětství nejlepší kamarádku Kláru. Vyrůstaly spolu a věděly o sobě téměř všechno. Když si Klára našla přítele, měla Vanesa radost, později ale udělal něco, co je nepřípustné. Co se stalo, se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 24. 05. 2020 16:30

S Klárou se kamarádíme od dětství. Naše mámy spolu byly v porodnici, a tak se známe vlastně od narození. Jsem spíš extrovert, a tak jsem o muže nikdy neměla nouzi a vždycky jsem věděla, jak na ně. Klárka měla na chlapy většinou smůlu. Asi před rokem se zamilovala a říká, že je to ten pravý. Já si to ale nemyslím.

Přítel mé kamarádky je nesympaticky otevřený

Já chodím už dva roky s Tomášem. Párkrát jsme byli na návštěvě u Kláry a já si o jejím Martinovi udělala obrázek. Byla jsem překvapená, jak bez skrupulí dokáže povídat o všem možném, dokonce i o sexu. Tato témata však otevírá hlavně, když jsem bez Tomáše. Tomáš Martina moc nemusí, ale respektuje ho jako přítele mé nejlepší kamarádky.

Odpálkovala jsem ho, teď přemýšlím, co dál

Jednou jsme se rozhodli, že pojedeme společně na víkend na chatu. Můj Tomáš moc nadšený nebyl, ale kvůli mně nakonec souhlasil. Večer byl ale utahaný, a tak si šel brzy lehnout. A my zůstali ve třech. Šla jsem na záchod, a když jsem vyšla, čekal mě na chodbě Martin. Přidržel mě a řekl mi, že když budu chtít, můžeme mít sex ve třech. Chtěla jsem ho poslat do háje, ale místo toho jsem mu řekla, že jdu teda vzbudit Tomáše a zeptám se ho, zda by do toho šel.

Martin začal koktat, že takhle to nemyslel, a ve vteřině zmizel. Já jsem dostala záchvat smíchu, ale pak jsem si uvědomila, že Klára je má kamarádka a takového hňupa si nezaslouží. Druhý den dělal jakoby nic a mě vrtá hlavou, zda to mám Kláře říct. Nechci, aby se později spálila. Což se určitě stane.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články