Eva (33): Tchyně mě neustále srovnávala s ex mého manžela. Později nestačila zírat

Eva (33): Tchyně mě neustále srovnávala s ex mého manžela. Později nestačila zírat
Zdroj: pixabay.com

Eva se rozešla se svým přítelem kvůli Oldovi. Zamilovala se do něj a později si ho vzala za muže. Její tchyně se však rozhodla, že jí bude dělat ze života peklo a přála si, aby se Olda vrátil ke své bývalé partnerce. Jak to celé dopadlo? To se dozvíte v příběhu čtenářky Evy.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 21. 05. 2020 08:00

S Oldou (35) jsme se poznali před pěti lety na dovolené, kde jsme tenkrát byli se svými bývalými partnery. Jednoho večera jsme si v plážovém baru padli do oka a vyměnili si telefonní čísla. Pak už to šlo rychle. Po návratu jsem se rozešla se svým přítelem, se kterým nám to už delší dobu neklapalo, a Olda udělal to samé.

Nepokrytě dala najevo, co si myslí

Začali jsme randit a já zažívala něco báječného, co jsem doposud neznala. S Oldou jsme toho měli hodně společného, a v sexu to byla úplná nirvána. Po roce se Olda rozhodl, že mě představí své mámě. Byla jsem nervózní, ale věděla jsem, že seznamování je moje parketa, a že si ji určitě získám na svoji stranu. Ale všechno bylo jinak. Prakticky od první chvíle mi dávala najevo, že nejsem její typ. Při večeři pak házela věty typu: ,,A kdy se uvidíš s Petrou?“ Ano, chápete správně. Petra byla jeho bývalka.

Byla jsem z toho zoufalá. Ani mi nedala šanci. Olda mi řekl, ať to nechám plavat. Že se to časem uklidní. Po dvou letech vztahu mě požádal o ruku a vzali jsme se. Ani tehdy mi jeho máma nezapomněla připomenout, že to není všem dnům konec, a že se určitě vrátí k Petře.

Tchyně mi nachystala moc milé překvapení, už jsem to nevydržela

Brala jsem to tak, jak to je. Kdykoliv k nám přišla na návštěvu, začala naprosto nevhodně komentovat, jak vedu domácnost a nezapomněla zdůraznit, jak měla Petra vždycky naklizeno. A já se stále držela.

Jednou jsem pořádala narozeninovou oslavu pro mého manžela, pozvala všechny nejbližší a těšila se, že ho překvapíme. Ale tchyně mě předběhla a nachystala větší překvápko. Aniž bych o něčem věděla, pozvala i Oldovou bývalou přítelkyni Petru. To už jsem řekla dost a spustila na ni! Všechno jsem jí řekla na rovinu a ona nestačila zírat. Myslela si, že může cokoliv. Ale to se přepočítala. A od té doby je nečekaný klid.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články