Žaneta (28): Moje rozhodnutí zničilo život celé rodině. Nemůžu se z toho vzpamatovat

Žaneta (28): Moje rozhodnutí zničilo život celé rodině. Nemůžu se z toho vzpamatovat
Zdroj: pixabay.com

Žaneta se zamilovala do nesprávného muže, kterému šlo jen o její majetek. Rodiče jí varovali, ona se přesto rozhodla jinak. Co se v tomto příběhu stalo? A jak vypadá láska z vypočítavosti?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 16. 05. 2020 08:00

Jmenuji se Žaneta a před třemi lety jsem se bláznivě zamilovala do Denise (27). Před rokem a půl jsme se nastěhovali do rodinného domu, kde žijí i moji rodiče. Sami mi to nabídli, protože věděli, že nic není uspěchané. A nechtěli, abychom utráceli za pronájem. Navíc polovina domu patřila mně.

Nabídku rodičů jsme přijali

Jejich nabídku jsme s nadšením přijali a nastěhovali se do horního patra. Denis byl rád a poměrně rychle si na pohodlí, které rodinný dům přináší, zvykl. Nemohla jsem být šťastnější. Asi před půl rokem začaly problémy. Denis se mi svěřil, že se v domě necítí moc dobře, a že na něj moji rodiče koukají přes prsty a nasazují na něj. Toho jsem si tedy nikdy nevšimla.

Začal mě pomalu zpracovávat. Já v té době vůbec netušila, co má v plánu. Jednoho večera připravil romantickou večeři a poklekl přede mnou. Byla jsem bez sebe a řekla: ,,Ano.“ Když jsme si později dávali víno, nadhodil, že bych mohla část domu, která mi patří, přepsat na něho. Prý jako důkaz lásky.

Naletěla jsem! Teď nevím, z čeho mu to zaplatím

S jeho žádostí jsem se svěřila rodičům. Ti byli razantně proti a říkali mi, ať neblázním. Najednou jsem se dozvěděla, že Denis pro mě není ten pravý, a že mě chce jen kvůli majetku a penězům. Naštvala jsem se a odešla. A na truc jsem na Denise část domu opravdu přepsala. Od té chvíle ke mně začal být hrubý a vyčítavý. Vadilo mu na mně snad všechno. I to, že jsem dýchala.

Po několika měsících trápení mi řekl, že se chce rozejít, a že si takovou namyšlenou dámičku rozhodně nevezme. To ale nebyl jediný problém. Denis se začal dožadovat svého podílu domu. Řekl, že buď mě a mým rodičům udělá ze života peklo a v domě zůstane, nebo mu jeho část vyplatíme. Chtěla jsem umřít! Proč jsem neposlechla své rodiče? Zatím nemám tušení, kde na to vezmu, ale rodiče to rozhodně platit nenechám. Aspoň jsem poznala, jak vypadá láska z vypočítavosti.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články