Edita (37): Truchlil nad ztrátou manželky. Všechno bylo ve skutečnosti jinak

Edita (37): Truchlil nad ztrátou manželky. Všechno bylo ve skutečnosti jinak
Zdroj: pixabay.com

Edita se zamilovala do muže, kterého potkal smutný osud a truchlil nad ztrátou své zesnulé manželky. V těžkém období ho podporovala. Pravda však byla jiná. Jak to celé bylo, se dozvíte v příběhu této čtenářky.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 10. 05. 2020 07:30

Edita si našla přítele Jirku (42) se kterým byla rok. V době, kdy se poznali, Jirka oplakával svou zesnulou manželku. Bylo to náročné období, ale Edita se rozhodla, že Jirku podpoří. Jirka se celkem brzy vzpamatoval. Ale později přišel obrovský šok!

Jednoho dne zazvonila cizí žena, která mi odhalila pravdu

S Jirkou jsme žili ve společně pronajatém bytě. Jirka byl řidič, takže byl často mimo domov. Milovali jsme se a důvěřovali si. Ale jen do chvíle, než u nás zazvonila Jirkova známá. Prý se dozvěděla, že tady Jirka bydlí a přišla si to ověřit. Zeptala jsem se, z jakého důvodu? ,,Vážená, váš milenec má manželku a děti,“ odpověděla mi. Zamotala se mi hlava a musela jsem se posadit.

Vždyť to přeci není možné? Jeho žena před rokem zemřela. Paní mi pověděla celou pravdu. Jirka si chtěl užívat, a aby měl větší šanci někoho ulovit, vymyslel si tuhle šílenou báchorku o smrti své ženy. Jeho žena tušila, že někoho má, a tak se rozhodla ověřit si to přes svou známou. Nestačily mi kapesníky. Byla jsem v tak velkém šoku, že jsem nemohla ani promluvit.

Poslala jsem ho zpátky k jeho zesnulé ženě                 

Když se za pár dní objevil Jirka ve dveřích, myslela jsem, že ho něčím praštím, ale ovládla jsem se. ,,Mluvila jsem s duchem tvé ženy.“ Jirka zůstal stát jako opařený, a protože věděl, že je zle, všechno mi dobrovolně vyklopil. Ještě chvíli jsem poslouchala jeho srdceryvné výlevy, jak mě miluje a rozvede se. Potom jsem mu sbalila věci a poslala ho zpátky ke své zesnulé ženě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články