Beáta (31): Musela jsem se mu podvolit, kdykoliv si řekl. Bylo to peklo na zemi

Beáta (31): Musela jsem se mu podvolit, kdykoliv si řekl. Bylo to peklo na zemi
Zdroj: Pixabay.com

Beáta si našla přítele, se kterým měla spokojený a fungující vztah. Vše se změnilo, když si našli společné bydlení. Z jejího přítele se stal sexuální predátor s násilnickými sklony. Beáta nevěděla, jak z toho ven. Přečtěte si, jak její příběh dopadl.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 06. 05. 2020 07:51

Jmenuji se Beáta. Před šesti lety jsem si našla přítele Karla, který byl velice temperamentní. Přesně takového muže jsem si vedle sebe představovala. Chtěla jsem si hlavně užívat a Karel taky. Po pár měsících jsme se rozhodli, že si pronajmeme byt a zkusíme spolu žít.

Bez zábran

Užívali jsme si sexu, podnikali společné výlety, akce a skoro nic nám nebylo cizí. Jenže po dvou letech se ledacos změnilo. Hlavně v intimní sféře. Ze začátku v tom byla velká vášeň, později jsem se k sexu spíše nutila. Už to nebylo jako dřív. Karel to vyžadoval skoro pořád, i několikrát denně a jeho touhy zacházely do nechutných extrémů.

Několikrát mě nutil do praktik, které mi způsobovaly bolest a nebyly mi po chuti. Ale před rokem se to zvrhlo úplně. Karel mě začal do sexu nutit a musela jsem se mu podvolit, kdykoliv si řekl. Můj postoj ho nezajímal. Mimo postel to však byl ten skvělý muž, kterého jsem poznala, a do kterého jsem se zamilovala, a proto jsem to chtěla vydržet.

Beznaděj i světlo na konci tunelu

Převládala ve mně naprostá beznaděj, pokaždé když jsem věděla, že se jde na věc. Karel byl jako na koni a já si myslela, že se pozvracím. Radost ze sexu byla dávno pryč a já nevěděla, jak z toho začarovaného kruhu ven. Také jsem měla strach, aby nehledal uspokojení jinde, a tak jsem držela. Jeho násilné touhy byly neustupující.

Jednoho dne jsem si řekla, že takhle nic nevyřeším a začala jsem jednat. ,,Myslím, že máš vypěstovanou závislost na sexu, řekla jsem mu. ,,Potřebuješ terapii a já najít ztracenou chuť.“ Karel reagoval zpočátku zaslepeně, později mi však potvrdil, že má v sexu násilnické sklony a že mu to poskytuje úlevu od stresu. Společně jsme na tom začali pracovat a vyhledali odborníky. Zatím jsme na dobré cestě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články