Adéla (34): Manžel byl nesnesitelný žárlivec. Ocitla jsem se ve velkém ohrožení

Adéla (34): Manžel byl nesnesitelný žárlivec. Ocitla jsem se ve velkém ohrožení
Zdroj: pixabay.com

Adéla se vdávala z velké lásky. V té době ovšem netušila, koho si vlastně bere. Z Tomáše se vyklubal chorobný žárlivec, který Adéle připravil perné chvíle. Co se vlastně stalo? Adéla se nám svěřila se svým příběhem.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 07. 05. 2020 07:31

Bylo mi dvacet, když mne oslovil o rok starší kluk, pozval mě na rande a po několika schůzkách jsem věděla, že on je ten pravý. Bláznivě jsem se do Tomáše zamilovala! Chovala jsem k němu velmi silné city, ale moc sebevědomí jsem neměla. Tomáš byl ten, který dodával našemu vztahu adrenalin.

Byl mi neustále v patách

Trávili jsme spolu hodně času a po roce mě požádal o ruku. Byla jsem překvapená, ale netoužila jsem po ničem jiném, než stát se jeho ženou. Okolí mi to rozmlouvalo, prý jsem moc mladá. Na jejich rady jsem nebrala ohled a za Tomáše se provdala. Tomáš převzal veškerou kontrolu nad naším společným životem a brzy po svatbě mě začal hlídat.

Na jednu stranu jsem byla ráda, protože jsem si myslela, že mě tak moc miluje, ale po čase mě to začalo znepokojovat. Tomáš mi nenápadně kontroloval telefon, vyčítal mi, když jsem šla s kamarádkou na kafe a jeho snahy o nepřetržitý kontakt byly nesnesitelné. Jednou na mě čekal před prací, a když jsem vyšla z budovy s mým kolegou, udělal šílenou scénu a obvinil mě z nevěry.

Dohnal mě k útěku

Potřeboval mít neustálý přehled, s kým jsem a co dělám. Zkoušela jsem si s ním několikrát promluvit, ale bez úspěchu. Tomáš ztratil nad svou žárlivostí kontrolu. Jeho podezřívavost vygradovala k tomu, že se začal mstít. Tajně volal do práce a vymýšlel si nesmyslné historky, které mě mohly stát místo. Několikrát jsem zjistila, že mě sleduje i na ulici. Začala jsem mít strach a varovala jsem ho, že jestli své chování nezmění, odstěhuji se.

Manžel reagoval nepříčetně a bez mrknutí oka mi řekl, že pokud ho opustím, bude mě pronásledovat do konce života a udělá mi z něj peklo. Bála jsem se, neměla jsem žádnou svobodu a často mezi námi docházelo ke konfliktům. Jeho chorobná žárlivost mě dohnala k tomu, že jsem utekla k rodičům. Tomáš musel být opravdu zoufalý, protože mezitím navštívil odborníka a chce naše manželství zachránit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články