Filip (33): Žena mě nařkla, že jsem ji zneužil, a s křikem utíkala po vesnici. Byla to ostuda

Filip (33): Žena mě nařkla, že jsem ji zneužil, a s křikem utíkala po vesnici. Byla to ostuda

Filip se nám svěřil s velmi nepříjemným zážitkem, který mu přichystala jeho žena Markéta. Ta ho totiž nařkla, že ji zneužil, a Filip ji pak musel nahánět po celé vesnici.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 12. 12. 2020 18:00

Můj vztah s Markétou byl už od začátku divoký, ale mně se to líbilo. Nikdy jsme se spolu nenudili. Sice doma nelétaly talíře, ale dokázali jsme si někdy i velice hlasitě říct, co se nám nelíbí. Pak jsme zase byli v pohodě.

Bavilo nás to

Ta naše menší italská domácnost se promítala i v sexu, a to zejména právě po hádkách. Většinou se šel udobřovat ten, kdo měl máslo na hlavě, a v mém případě jsem Markétě dlouho neodolal. Ona dělala chvíli nedostupnou, ale věděl jsem, že ji to baví. Sex jsme si vždycky užívali.

Neděle trochu jinak

Předminulou neděli se ale stala otřesná věc. Předcházelo tomu to, že jsme se nemilovali téměř měsíc, protože Markéta byla nejdřív nemocná, pak měla „své dny“. Já dokončoval po večerech práci a nedokázali jsme si najít společnou chvilku. V sobotu večer jsem se to pokoušel dohnat, ale ona byla odtažitá. Neměla náladu, chtěla se hádat a k žádnému usmíření nedošlo.

Šli jsme spát s blbou náladou a já doufal, že se ráno na vše zapomene. Když jsem se probudil, Markéta spala a z pod peřiny jí vykukoval nahý zadek. Nenapadlo mě nic jiného, než se přitulit a udobřit se. Ta chvilka, než zjistila, o co jde, byla úžasná, pak se ale probrala úplně a byla nepříjemná.

Snažila se mě od sebe odehnat, ale já se nenechal. Věděl jsem, že zase hraje tu svou hru, a vyhoupl jsem se na ni a držel jí ruce. Takto jsme to dělali často, neměl jsem důvod myslet si, že tentokrát s tím má problém.

Sousedé chtěli volat policii

Když jsem skončil, Markéta se místo přitulení zvedla a nasupeně odcházela. Ptal jsem se, co se děje, jestli se pořád zlobí. „Jestli se zlobím?! Tys mě zneužil!“ křičela na mě, jak kdybych byl cizí. „Tak proč jsi spala nahá?“ nechápal jsem to. „Protože mi bylo vedro!“ Chtěl jsem ji obejmout, aby se uklidnila, ale to ji rozzuřilo ještě víc. „Nesahej na mě!“ zařvala, pak se oblékla a utekla ven.

Chvíli jsem stál v chodbě a nechápal, co se právě stalo. Když jsem šel ven, viděl jsem, jak běží ulicí dolů, a houkl jsem na ni, ať se vrátí. Jak mě slyšela, začala na celou vesnici hulákat: „Zneužil jsi mě! Nech mě bejt!“ A běžela dál. Běžel jsem, co nejrychleji to šlo, ale ona měla náskok a křičela tak hlasitě, že někteří sousedé vykukovali z oken a dveří. Nakonec se posadila na chodník, brečela a omlouvala se, že jí ujely nervy. Domů jsme šli společně a zvědavé sousedky se ptaly, jestli mají zavolat policii. Myslím, že budu mít dlouho po celé vesnici ostudu. Tohle byl velký přestřel, a i když se Markéta snaží, lidé si na mě pořád ukazují prstem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články