Jiřina (30): Dostala jsem intimní hračku ve tvaru rtěnky. Tchyně ji našla a chtěla vyzkoušet

Jiřina (30): Dostala jsem intimní hračku ve tvaru rtěnky. Tchyně ji našla a chtěla vyzkoušet

Jiřina dostala od partnera k loňským Vánocům speciální dárek, který ovšem našla jeho maminka a bez ptaní ho chtěla vyzkoušet. Co se stalo pak, si můžete přečíst v jejím příběhu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 04. 12. 2020 18:00

Loni mi dal můj partner Libor k Vánocům speciální erotickou pomůcku. Rádi jsme si čas od času kupovali různé hračky na zpestření našeho milostného života.

Malinké překvapení

Tentokrát ale dárek vybíral sám, takže když mi předával malinkou krabičku, netušila jsem, co to bude. Byl v ní malinký kapesní vibrátor, který vypadal úplně jako rtěnka. „Můžeš to nosit v kabelce a nikdo nic nepozná,“ mrkl na mě.

Přišla k nám tchyně

Byla jsem tak nadšená, že jsme se hned rozhodli to vyzkoušet. Poté jsme rozbalili zbytek dárků a šli spát. Druhý den k nám měla přijít Liborova maminka. Nejsme sice ještě manželé, ale já ji už beru jako svou tchyni. Pod stromkem jsme vedle našich dárků měli ještě dva zabalené pro ni.

Když zvonila a Libor šel otevřít, dávala jsem ještě do pokoje tác s jednohubkami. Zhrozila jsem se, že jsem na gauči nechala ten malý vibrátor. Nenapadlo mě nic jiného než ho rychle strčit do nové kabelky, kterou jsem také dostala.

Nevím, kdo byl více v šoku

Tchyně si sedla, ptala se, jak jsme si to užili, rozbalila si dárky a později, když si Libor odskočil a já byla v kuchyni, se ozvalo: „To je ale krásná kabelka a ta rtěnka…“ Přiřítila jsem se do obýváku a viděla jsem, jak si s tím přejela po zápěstí, a když to nic nedělalo, otočila s tím a zapnula. Byly to dvě vteřiny, během kterých jsem byla úplně v transu. Jak jí to zavibrovalo v ruce, vyjekla a odhodila to na zem. Libor se v tu chvíli vrátil a se smíchem jí narovinu řekl: „Proboha mami, to je Jiřky vibrátor.“ Já zrudla jako rajče.

Ona si běžela umýt ruce a já se odmítala vrátit do obýváku. Libor mě prosil, že to je v pohodě, ale tchyně neříkala nic. Myslím, že jí to bylo také hodně trapné. Od toho dne jsem ji viděla jen třikrát a vždy na pár minut. Blbé je, že letos ji chce Libor znovu pozvat, ale já se jí stále nedokážu podívat do očí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články