Pavel (32): Partnerka si nechala dát rovnátka a je to utrpení. Začala šišlat, a navíc mě to bolí

Pavel (32): Partnerka si nechala dát rovnátka a je to utrpení. Začala šišlat, a navíc mě to bolí

Pavlova přítelkyně Alžběta si nechala v pozdějším věku dát rovnátka. On ji v tom podporoval, ale později mu došlo, že to tak jednoduché není, a nyní trpí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 11. 2020 17:00

Moje přítelkyně Alžběta je pěkná ženská, ale už na první schůzce zmínila, jak se jí spolužáci na škole smáli, že má křivé zuby. Je pravda, že je neměla zcela rovné, ale nebylo to nic, kvůli čemu bych s ní nechtěl být.

Říkal jsem jí, že je krásná

Pořád jsem jí lichotil a chtěl jsem, aby si věřila a věděla, že se mi líbí taková, jaká je. Párkrát o tom ještě mluvila, po dvou měsících to už ale nezmínila. Nastěhovali jsme se k sobě, užívali si společný život a já byl nadšený, že nám to klape. Bohužel se mi nesvěřila, že ji ty zuby pořád trápí, až jednoho dne přišla domů a zeširoka se na mě usmála.

Nečekal jsem to

„Mám rovnátka!“ zvolala a pro mě to tedy bylo překvapení. Bětka měla radost, i když říkala, že ji to trochu bolí. Těšila se, jak se jí zuby spraví, a tak jsem jí to pochválil a měl radost s ní. Akorát taková rovnátka mají i své stinné stránky. Začala šišlat a zní to fakt hrozně. Když jsme spolu jedli večeři, musel jsem se držet, abych nevyprskl smíchy, protože to zaseknuté jídlo vypadalo příšerně.

Naznačil jsem jí, že bych se s ní rád po večeři pomiloval, tak se zašla upravit. „Vždyť mám všude jídlo! Proč jsi mi nic neřekl?“ vykřikla od zrcadla. To už jsem se smál nahlas: „To máš na později, kdybys měla hlad.“ Jí to moc vtipné nepřišlo. Když jsme se přesunuli na postel, skočila na mě. Začala mě líbat, jenže s těmi rovnátky to bylo krkolomné. Pořád se omlouvala a chtěla toho nechat.

Musel jsem jí lhát

Byla z toho rozhozená, tak jsem jí říkal, jak je sexy a že už to nemůžu vydržet. Ona se přesunula dolů se slovy: „Tady mi to možná půjde líp.“ Nešlo. Jenže já se bál, že když se odtáhnu podruhé, nebude z večera nic. Tiše jsem trpěl a každý její druhý pohyb mě hrozně bolel. „Jestli mi nejde ani tohle, tak toho hned necháme,“ řekla najednou do ticha. Já jí zalhal, že je perfektní jako vždy. Rychle jsem ji čapnul a převzal kontrolu.

Ona se chce se mnou pořád líbat, ale mně to je prostě nepříjemné. Hlavně nechce přestat s tou druhou praktikou, já už to ale nedokážu. Podruhé jsem to ještě přetrpěl, ale potřetí to nedám. Nerozumím tomu, proč se jí to s rovnátky dělá špatně, přece to není o zubech. Když jí to ale řeknu, nepochopí to. Raději se teď věnuji já jí, aby na mě nedošla řada, a v duchu trpím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články