Kam se hrabe Hollywood: Nejpřitažlivější fešáci českého showbyznysu

Kam se hrabe Hollywood: Nejpřitažlivější fešáci českého showbyznysu
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

Nejenom modelkami se můžeme ve světě chlubit. V rybníčku českého showbyznysu najdeme spoustu mladých a nadějných, ale i postarších a charismatických kocourů, ze kterých se nám podlamují kolena a kvůli kterým se zas a znova díváme na kdejaký (třeba i béčkový) film.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 25. 11. 2020 09:00

Naši čeští herci a zpěváci vypadají zatraceně sexy, ať už jim je třicet, čtyřicet anebo hodně přes padesátku.

Síla charisma

Také vás někdy napadlo, že je to na světě divně zařízené, když mužům šedé skráně a vrásky přidávají na charismatu, zato my ženy máme pocit, že prostě jenom stárneme? Ale síla osobnosti není jenom v sexy pohledu a šibalském úsměvu. Ze správného chlapa bychom měli cítit charakter a osobnost. Teprve tehdy je doopravdy charismatický.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Stanislav Majer (@stanislavmajer)

Je to chlap

Například takový Stanislav Majer (42). Ať už je hladce oholený, se strništěm, či plnovousem, stále je z něj cítit síla osobnosti. Podobně to má například i olympijský vítěz, pětibojař a v poslední době i dobrý tanečník David Svoboda (35). Anebo Lukáš Vaculík (58), jehož chlapecké fotky v osmdesátkách zdobily nejeden dívčí pokojík.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vladimír Polívka (@polivkavladimir)

Hodný chlapec

Takového syna, jako je Vladimír Polívka (31), by si přála mít každá matka. Do stejné škatulky nám zapadá například i muzikant a herec Ondřej Gregor Brzobohatý (37), jenž má nejenom hezkou tvář, ale i talent na rozdávání. Vynechat bychom neměli ani Vojtěcha Dyka (35), který je nejenom pro svou dvoumetrovou výšku nepřehlédnutelný. Ale i když se usměje třeba Martin Kraus (37) nebo Vojta Kotek (32), taje nejedno srdéčko svobodných dívek, ale i zadaných paní.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený KAREL DOBRY (@kareldobry)

Bad boy

Z úplně jiné škatulky než výše jmenovaní je fenomenální Karel Dobrý (51). Štíhlý a vysoký herec s neskutečně modrýma očima, který dokáže zahrát vodníka, gestapáka i estébáka, a přesto ho milujeme a fandíme mu. Stejně to máme i s Michalem Dlouhým (52), krásným chlapem, který si zahrál prince i nepříjemného vyšetřovatele, ale slušelo by mu to i v bondovkách.

Bonbonek na konec

A nakonec jsme si nechali plyšáka s ocelovými svaly a odzbrojujícím úsměvem – Václava Noida Bártu (40). Dokážeme si ho představit, jak zachraňuje koťata ze stromu, čte dětem pohádky před spaním a své paní přinese snídani až do postele, a nic mu to na mužnosti neubere.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články