Nežárlí na sebe? Slavní sourozenci to mají těžké

Nežárlí na sebe? Slavní sourozenci to mají těžké
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

Asi to mají v genech, protože jak jinak si vysvětlit tu spoustu sourozeneckých klanů plujících v rozbouřených vodách českého i světového showbyznysu. Sestry, bratři i smíšené páry, či dokonce trojice si mnohdy nejsou ani moc podobní, talentovaní jsou ale všichni.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 21. 11. 2020 09:00

Sluší se začít u asi nejslavnější rodiny, ze které vyšlo hned devět hvězd, v čele s tou nejzářivější. Ano, řeč je o klanu Jacksonových. Nejenom ve světě, ale i u nás máme řadu šikovných sourozenců.

Bez sebe ani ránu

V současnosti se na naší scéně nelze nesetkat se sestrami Geislerovými – Annou, Ester a Lenkou. První dvě jmenované jsou známé jako herečky, nejstarší Lenka je zpěvačkou a výtvarnicí. Hodně oblíbený je také smíšený sourozenecký pár Adéla a Dalibor Gondíkovi, jež bez sebe nedá ani ránu. Pracovně i osobně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dalibor Gondík (@daliborgondik)

Bratrská láska

Jako by si z oka vypadli talentovaní sourozenci Vladimír a Michal Dlouhý. Vladimír bohužel před deseti lety zemřel, ale Michal, jak zraje, víc a víc dokazuje, že je minimálně tak nadaný jako jeho bratr. Shodná mají i gesta a pohled. Slavnému jménu dělají čest bratři Rašilovi, Saša a Václav, podobní si skoro jako vejce vejci. Také Rudolf a Jan Hrušínští, úspěšní herci, jsou z jednoho hereckého rodu, ale v osobní rovině si moc podobní ani blízcí nejsou. Poněkud chladnější jsou i vztahy mezi Lukášem a Jiřím Langmajerovými, možná je to zapříčiněno velkým věkovým rozdílem. Herci jsou ale oba skvělí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sestřičky (@sestricky_mk)

Půvabné sestřičky

I když jsou Slovenky, považujeme je i za naše herečky. Řeč je o Zuzaně a Soně Norisových. Obě se společně sešly například i při natáčení retro filmu Rebelové. Skvěle si rozumí také Libuška Šafránková se svojí mladší sestrou Miroslavou. Mnohem horší (až vyostřené) vztahy bohužel panují mezi Janou Brejchovou a její sestrou Hanou. Možná je na vině žárlivost či dávné spory, ale ani jedna nedokázala udělat smířlivý krok, a to ani s ohledem na vážný zdravotní stav Jany, hvězdy sedmdesátých let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zuzana Norisová (@norisova.zuzana)

Hollywoodští sourozenci

Nejenom u nás, ale i ve světě se to sourozeneckými klany jen hemží. Všichni jistě známe Julii Roberts a jejího bratra Erica. Skoro jako mafie působí rodina Baldwinů. Kromě nejpopulárnějšího Aleca a Daniela jsou ve hře i další sourozenci, a to William a Stephen, kteří také laškují s herectvím. Jako dvojčata vypadají sestry Penélope a Mónica Cruz, a to je mezi nimi tříletý rozdíl.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Julia Roberts (@juliaroberts)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Mohli bychom pokračovat dále, jistě si sami rozpomenete na další slavné bratry a sestry. Na jejich osudech se můžeme přesvědčit o tom, že ani hvězdné jméno a popularita nemusí být vždy zárukou sourozenecké lásky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články