Utajená těhotenství: Které celebrity schovávaly bříška až do poslední chvíle?

Utajená těhotenství: Které celebrity schovávaly bříška až do poslední chvíle?
Zdroj: Showpix.cz
Alexis Bledel (vpravo) se podařilo utajit těhotenství po celou dobu jeho trvání.Pink svého manžela asi úplně nepochválila.Beyoncé oznámila těhotenství velmi zajímavým způsobem.Modelka se na roli matky moc těší.+ 2 fotky+ 3 fotky

Světové celebrity jsou pod drobnohledem snad všech médií a paparazzi je následují na každém kroku. Proto se nezřídka kdy rozhodnou tajit svá těhotenství. Komu se to povedlo nejlépe a kdo dokázal tajit příchod svého potomka i dlouho po jeho narození?

Petr Jirsa
Petr Jirsa 12. 08. 2020 09:00

Udržet tajemství nemusí být tak úplně jednoduché. Udržet tajemství v případě, že jste hvězda světového formátu je však téměř nemožné. Přesto se některým podařilo skrýt i takovou věc jako je těhotenství. Některé nastávající maminy nosily volné oblečení a jiné dokonce vůbec nevycházely z domu. Komu se podařilo obalamutit novináře nejlépe?

Gigi Hadid a Zayn Malik

Jedna z nejznámějších modelek současnosti a zpěvák dnes již neexistující skupiny One Direction měli poněkud bouřlivý vztah. Randit spolu začali v roce 2015 a několikrát se rozešli. Nakonec však jejich láska vydržela. První zprávy o těhotenství Gigi se začaly v médiích objevovat v dubnu 2020, ovšem dvojice se ke spekulacím nijak nevyjadřovala. Později však přiznali barvu. Svého prvního potomka očekávají v září letošního roku.

Beyoncé a Jay-Z

Zpěvačka a rapper tvoří jeden z nejsledovanějších hvězdných párů. Celých pět měsíců se jim dařilo tajit očekávání prvního potomka. Beyoncé radostnou zprávu oznámila světu během MTV VMA v roce 2011, když si během svého vystoupení hladila bříško.

Pink a Carey Hart

Plán zpěvačky Pink byl udržet těhotenství pod pokličkou co nejdéle. Její manžel si však pustil během jedné akce pusu na špacír a podělil se o radost s ostatními. Pink z toho asi nebyla zrovna nadšená, ale nakonec jí nezbylo nic jiného, než vzít skutečnost takovou, jaká je.

Alexis Bledel a Vincent Kartheiser

Herečka známá coby Rory ze seriálu Gilmorova děvčata se během natáčení televizní série Mad Man seznámila se svým budoucím manželem Vincentem Kartheisem. Svůj vztah udržovali v maximálním soukromí. Těhotenství střežili jako oko v hlavě a příchod prvního potomka oznámili veřejnosti až několik týdnů po jeho narození. 

Angelina Jolie a Brad Pitt

Někdejší slavný hollywoodský pár si vždy dával záležet na svém soukromí. Na veřejnost moc informací nepouštěli. O to víc byli asi překvapeni, když jejich střežené tajemství „vyklopil” jejich rodinný přítel a herec Jack Black. Na festivalu v Cannes s ním totiž novináři vedli rozhovor a Jack Black zmínil těhotenství Angeliny. Myslel si totiž, že je to již známá informace.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články