Čtyřnohé celebrity: Podívejte se na nejvíce hýčkané mazlíčky showbyznysu

Čtyřnohé celebrity: Podívejte se na nejvíce hýčkané mazlíčky showbyznysu
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

Na známé osobnosti máme ve zvyku pohlížet skrz prsty a domýšlet se o nich, že jsou zhýčkané a kromě vlastního potěšení je nic jiného nezajímá. Opak je ale často pravdou. Věděli jste například, kolik známých osobností si doma rozmazluje svého kamaráda pejska?

Jana Šulcová
Jana Šulcová 17. 11. 2020 09:00

Ani známým osobnostem se nevyhýbá láska ke psům, kočkám a jiným čtyř či dvounohým kamarádům. Ať už jsou to krasavci s rodokmenem, voříšci nebo adoptovaná koťata, zpravidla jsou chovaní jako v bavlnce a dostává se jim mediální pozornosti srovnatelné s jejich slavnými majiteli.

Pro radost anebo image

I když si některé „hvězdičky“ pořizují maličké roztomilé čivavy jenom proto, aby je mohly oblékat do značkových modelů a v kabelce se jimi chlubit na párty, je tu i spousta celebrit, které mají svoje čtyřnohé kamarády prostě jako správné parťáky, podle čehož se k nim také tak chovají. Některé dokonce místo toho, aby si za desetitisíce pořídili čistokrevného hafana, adoptují smutného psíka z útulku, příklad bychom si mohli vzít třeba z Drew Barrymore, o které je známo, že doma měla až devět adoptovaných psů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

Kamarádi na celý život

Tito hvězdní pejsci se stávají věrnými souputníky svých slavných majitelek a majitelů, například Martu Jandovou si bez jejích voříšků Kašpara, Melichara a Zary už nedokážeme ani představit. Stejně tak máme propojenou i Dagmar Havlovou a její fenky boxera a bostonského teriéra. Slavní psi bývají hvězdami sociálních sítí, kde sbírají mnohdy více pochvalných komentářů než jejich páníčkové, a častokrát mají dokonce i svoje vlastní, hojně sledované účty na Instagramu. Celebrity na ně ale určitě nežárlí, naopak, milují je celým svým hvězdným srdcem.

Příklady táhnou

Není divu, že mnohé slavné osobnosti zásobují svoje fanoušky momentkami sdílenými se svými psy. Vždyť tím, jak jsou roztomilí, jim zvedají popularitu. A mnohdy také inspirují. Když si například Oprah Winfrey pořídila štěně kokršpaněla, rázem vzrostla poptávka po téhle nádherné, ale svéhlavé rase.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kevin Spacey (@kevinspacey)

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články